Bokning

Provningar & turerHär bokar du din nästa whiskyupplevelse

Här hittar du alla våra bokningsbara event, t.ex.  whiskyprovningar, visningar, fatägarevents med mera. Scrolla ned för att läsa mer om upplevelserna på våra olika orter. Biljetter till mässor säljs av respektive mässa, se Event.

Välj i vilket område du vill gå på provning/tur:

        

         

 

Whiskybyn – Gävle

Weekendpaket – Whiskybyn, Gävle
Boka ett härligt weekendpaket och kombinera din whiskyupplevelse med förstklassigt boende i Gävle hos någon av våra samarbetspartners.

Företag och grupper
I Mackmyra Whiskyby i Gävle kan vi anpassa arrangemang efter era önskemål om tid, antal personer och omfång. Vi har lokaler för både små och stora sällskap med tillgång till projektor, internetuppkoppling, whiteboardtavla med mera.

Presentkort till Whiskybyn, Gävle
Här kan du köpa presentkort på upplevelser i Mackmyra Whiskyby!

Öppettider i Whiskybyn
28 juni – 19 augusti
Onsdag-lördag kl. 11.00 – kväll

Kontakt
Självklart kan ni kombinera ert möte med en visning i destilleri och lager samt middag. Kontakta oss på  kundservice@mackmyra.se eller på telefon 026-541 880 för offert.

Fjäderholmarna

Fatprovning
Ni som har ett fat i lagret på Fjäderholmarna kan provsmaka det på Fjäderholmarnas Krog. Antingen på våra arrangerade fatprovningar eller samtidigt som du avnjuter lunch eller middag på krogen. Mer information och bokning görs på Fatwebben för våra arrangerade fatprovningar.

För fatprovning i samband med en lunch eller middag  på Fjäderholmarnas Krog vänligen kontakta oss på  kundservice@mackmyra.se .
För bordsbokning på krogen maila hov@fjaderholmarnaskrog.se

Whiskyprovning
Kombinera en spännande whiskyprovning och ett väldoftande lagerbesök med en trerätters sommarmiddag på Fjäderholmarnas Krog.
Datum: Torsdagar 18-19.30 & lördagar 14-15.30 (juni).

Boka via Fjäderholmarnas krog.

Smögen

Fatprovningar
Ni som har ett fat i lagret på Smögen kan provsmaka det på Sea Lodge på utvalda datum. Logga in på fatwebben för att se tillgängliga tider.

Whiskyprovningar
Plats: Sea Lodge, Smögen
Under 1,5 timme får du prova ett urval av våra unika 30-litersfat och lära dig mer om Mackmyras spännande resa. Du får lära dig om hur vi tillverkar whisky och hur våra små 30-litersfat påverkar mognaden och smaken.

Boka provning.

Skåne

Fat- och whiskyprovningar
Alla provningar och events för dig som har fat i Häckeberga slottslager sker på det vackert belägna hotellet The Lodge i Genarp. The Lodge ligger på en av Skånes högsta punkter med en fantastisk utsikt över det skånska landskapet. Med mat av högsta klass, spa med både vedeldad bastu och en värmande utomhusjacuzzi så bor du med största möjliga bekvämlighet på det New England-inspirerande hotellet.

Boka provning.