Hej fatägare och fatvänner!

fat-mackmyra-whisky

Den här sidan är till för bara er!
Här kan ni hitta information om er resa med ert fat, spännande erbjudanden bara för er och även nyheter om Mackmyra – så ta för vana att kika in här då och då.

Härifrån loggar du även in på din fatwebb för att boka olika arrangemang.

AKTUELLT 

HUMMERFISKE 2017

Lördagarna den 7, 14, 21 oktober är det dags igen för det årliga hummerfisket på Smögen. Antal platser är begränsade, så först till kvarn gäller som vanligt.


GÅSAMIDDAG PÅ THE LODGE

Lördagen 11 november är det åter igen dags för den årliga fatägardagen med gåsamiddag.FATÄGARDAG PÅ KOSTA BODA ART HOTEL

Välkommen till årets version av fatägardagen 2/9 på Kosta Boda Art Hotel! Under helgen umgås vi, provar whisky och blåser våra egna whiskyflaskor.

FATÄGARRESA TILL LOFSDALEN 2017

Den 20–23 april vill vi välkomna dig och dina vänner/familj till Lofsdalen för en härlig helg med whiskyprovningar, god mat och roliga aktiviteter i vackra Härjedalen.


MACKMYRADAGARNA – SAVE THE DATE!

Nu är det spikat att Mackmyradagarna 2017 kommer att gå av stapeln 19-20 maj 2017. Boka upp helgen i kalendern så kommer vi med mer information inom kort!


FATPROVNING PÅ FREDAGAR I WHISKYBYN

Efter önskemål att få prova sitt fat även på fredagar  i Whiskybyn samt att kombinera med en provning har vi lagt upp några fredagar  med fatprovning, specialkomponerade provningar och middag. Gäller fat från Skogslagret, Bodås och Hemliga Lagret.


PRIVATIMPORT VIA SYSTEMBOLAGET

På Systembolagets hemsida finns all information som kan behövas för dig som går i tankarna att göra en privatimport.