Fatägare och fatvänner;

Den här sidan är till för bara er!
Här kan ni hitta information om er resa med ert fat, spännande erbjudanden bara för er och även nyheter om Mackmyra – så ta för vana att kika in här då och då. Härifrån loggar du även in på din fatwebb för att boka olika arrangemang.

Fat- och whiskyprovning på Gävletravet

5/5 Välkommen till en Whiskylördag på Gävletravet! Vi startar med att prova våra fat vid kl 15.00 följt av en whiskyprovning som kombineras med att vi följer V75 från Örebro på tv-skärmarna, sedan äter vi en whiskyinspirerad tvårättersmiddag samtidigt som V65-loppen körs live på Gävletravet.

 

Mackmyradagen 2018

2/6 – Mackmyradagen 2018 kommer att gå av stapeln 2 juni. Nu är det hög tid att boka biljetter till entré och provningar. Säkra din plats på någon spännande provning, förra året sålde de slut innan.

MACKMYRA ON TOUR 

Juni – Äntligen åker vi på en roadtrip längs norrlandskusten igen! Passa på att prova era fat i samband med en specialkomponerad whiskyprovning och för er som vill, en whiskyinspirerad middag och övernattning på Elite till bra pris.
4/6 Umeå
6/6 Luleå
9/6 Sundsvall

PROVA DITT FAT I SOMMAR 

Sommar- Nu ligger alla sommarens fatprovningar bokningsbara för Whiskybyn, Fjäderholmarna & Smögen. Logga in på fatwebben för att boka.

 

Fatprovning i Whiskybyn

Fredagar – Efter önskemål att få prova sitt fat även på fredagar  i Whiskybyn samt att kombinera med en provning har vi lagt upp några fredagar  med fatprovning, specialkomponerade provningar och middag. Gäller fat från Skogslagret, Bodås och Hemliga Lagret.

Bli maltrökare för en dag

1/9 – Spendera en hel dag tillsammans med vår maltrökare Håkan som lär dig hur vi mältar och röker kornet som ligger som grund för vår rökiga whisky. Visning av vårt destilleri och god mat under dagen ingår! 

 

Hummerfiske i Smögen

Mer info kommer inom kort.

 

Gåsamiddag på The Lodge

Mer info kommer inom kort.

 

Privatimport via Systembolaget

På Systembolagets hemsida finns all information som kan behövas för dig som går i tankarna att göra en privatimport.