Fatägare och fatvänner;

Den här sidan är till för bara er!
Här kan ni hitta information om er resa med ert fat, spännande erbjudanden bara för er och även nyheter om Mackmyra – så ta för vana att kika in här då och då. Härifrån loggar du även in på din fatwebb för att boka olika arrangemang.

Lofsdalenweekend

11-18/3 – Välkommen med vänner och familj till Lofsdalen, Härjedalen. Deltag på whisky- och ölprovningar, roliga vinteraktiviteter och njut av god mat. Njut med oss hela veckan eller slut upp till helgen.

 

Bli maltrökare för en dag

21/4 – Spendera en hel dag tillsammans med vår maltrökare Håkan som lär dig hur vi mältar och röker kornet som ligger som grund för vår rökiga whisky. Visning av vårt destilleri och god mat under dagen ingår! 

 

Fat- och whiskyprovning på Gävletravet

5/5 Välkommen till en Whiskylördag på Gävletravet! Vi startar med att prova våra fat vid kl 15.00 följt av en whiskyprovning som kombineras med att vi följer V75 från Örebro på tv-skärmarna, sedan äter vi en whiskyinspirerad tvårättersmiddag samtidigt som V65-loppen körs live på Gävletravet. 

 

Mackmyradagen 2018

2/6 – Nu är det spikat att Mackmyradagen 2018 kommer att gå av stapeln 2 juni. Boka upp helgen i kalendern så kommer vi med mer information inom kort!

Fatprovning i Whiskybyn

Fredagar – Efter önskemål att få prova sitt fat även på fredagar  i Whiskybyn samt att kombinera med en provning har vi lagt upp några fredagar  med fatprovning, specialkomponerade provningar och middag. Gäller fat från Skogslagret, Bodås och Hemliga Lagret.

Gåsamiddag på The Lodge

Mer info kommer inom kort.

 

Hummerfiske i Smögen

Mer info kommer inom kort.

 

Privatimport via Systembolaget

På Systembolagets hemsida finns all information som kan behövas för dig som går i tankarna att göra en privatimport.