Fatägare och fatvänner;

Den här sidan är till för bara er!
Här kan ni hitta information om er resa med ert fat, spännande erbjudanden bara för er och även nyheter om Mackmyra – så ta för vana att kika in här då och då. Härifrån loggar du även in på din fatwebb för att boka olika arrangemang.

PROVA DITT FAT I SOMMAR 

Sommar 2018 – Nu ligger alla sommarens fatprovningar bokningsbara för Whiskybyn, Fjäderholmarna & Smögen. Logga in på fatwebben för att boka.

 

Fatägartorsdagar i Whiskybyn

Torsdagar till och med 16/8 – En nyhet i sommar är våra fatägartorsdagar i Whiskybyn där vi vill ta hand om dig som är fatägare lite extra. Mellan kl. 18.00- 20.00 har du som fatägare och ditt sällskap det förmånliga erbjudandet att äta 2 personer till priset för 1 från a´la carte menyn i restaurangen*.

 

Bli maltrökare för en dag

1/9 – Spendera en hel dag tillsammans med vår maltrökare Håkan som lär dig hur vi mältar och röker kornet som ligger som grund för vår rökiga whisky. Visning av vårt destilleri och god mat under dagen ingår! 

 

Hummerfiske i Smögen

13 & 20/10 är det dags igen för det årliga hummerfisket på Smögen. Följ med oss till sjöss på en fantastisk fisketur följd av whisky- och fatprovningar i trevligt sällskap.

 

Gåsamiddag på The Lodge

10/11 är det återigen dags för den årliga fatägardagen med gåsamiddag. Vi följer upp succén från förra året och håller till på hotel- och spaanläggningen The Lodge, unikt beläget på en av Skånes högsta punkter med en fantastik utsikt över det böljande landskapet.

 

Privatimport via Systembolaget

På Systembolagets hemsida finns all information som kan behövas för dig som går i tankarna att göra en privatimport.