BOKA PROVNING

Här hittar du alla våra bokningsbara whiskyprovningar och upplevelser i Stockholmsområdet, vid destilleriet i Gävle, i södra Sverige och på Västkusten.
Scrolla ned för att läsa mer om upplevelserna på våra olika orter. Biljetter till mässor säljs av respektive mässa.

 

GÄVLE, DESTILLERIET

Här hittar du våra olika typer av whiskyprovningar i Mackmyra Whiskyby. I samband med provningarna finns möjligheten att följa med på Mackmyra Destilleritur, bokas separat, eller att prova fler whiskys i baren eller att äta en matbit i vår whiskyrestaurang.
WEEKENDPAKET
Boka ett härligt weekendpaket och kombinera din whiskyupplevelse med förstklassigt boende i Gävle hos någon av våra samarbetspartners.

Clarion Hotel Winn –  Provning & visning i Whiskybyn: Se och boka.
Elite Grand Hotel – Provning & visning i Whiskybyn: Se och boka.
Högbo Brukshotell – Provning på hotellet, ingen visning: Se och boka.

FÖRETAG & GRUPPER
I Mackmyra Whiskyby i Gävle kan vi anpassa arrangemang efter era önskemål om tid, antal personer och omfång. Vi har lokaler för både små och stora sällskap med tillgång till projektor, internetuppkoppling, whiteboardtavla med mera. Självklart kan ni kombinera ert möte med en visning i destilleri och lager samt middag. Kontakta oss på  kundservice@mackmyra.se eller på telefon 026-541 880 för offert.
Presentkort till Whiskybyn, Gävle
Här kan du köpa presentkort på upplevelser i Mackmyra Whiskyby!

 

STOCKHOLM

WHISKYPROVNING
Kombinera en spännande whiskyprovning och ett väldoftande lagerbesök med en trerätters sommarmiddag på Fjäderholmarnas Krog.
Datum: Torsdagar 18-19.30 & lördagar 14-15.30 (juni).
FATPROVNING
Ni som har ett fat i lagret på Fjäderholmarna kan provsmaka det på Fjäderholmarnas Krog. Antingen på våra arrangerade fatprovningar eller samtidigt som du avnjuter lunch eller middag på krogen. Mer information och bokning görs på Fatwebben för våra arrangerade fatprovningar.
För fatprovning i samband med en lunch eller middag  på Fjäderholmarnas Krog vänligen kontakta oss på  kundservice@mackmyra.se
För bordsbokning på krogen maila hov@fjaderholmarnaskrog.se

 

VÄSTKUSTEN

WHISKYPROVNINGAR
Plats: Sea Lodge, Smögen & på Hällsnäs strax utanför Göteborg
Under 1,5 timme får du prova ett urval av våra unika 30-litersfat och lära dig mer om Mackmyras spännande resa. Du får lära dig om hur vi tillverkar whisky och hur våra små 30-litersfat påverkar mognaden och smaken.
FATPROVNINGAR
Du som har ett fat i lagret på Smögen kan provsmaka det på Sea Lodge på utvalda datum. Logga in på fatwebben för att se tillgängliga tider.

 

SKÅNE

WHISKY- OCH FATPROVNINGAR
Alla provningar och events för dig som har fat i Häckeberga slottslager sker på det vackert belägna hotellet The Lodge i Genarp. The Lodge ligger på en av Skånes högsta punkter med en fantastisk utsikt över det skånska landskapet. Med mat av högsta klass, spa med både vedeldad bastu och en värmande utomhusjacuzzi så bor du med största möjliga bekvämlighet på det New England-inspirerande hotellet.