|     English / Swedish

Mackmyra 25 år - Jubileumsåret

I år firar vi 25 år och slår på stort! Under hela året kan du förvänta dig unika upplevelser, fatkampanjer, spännande lanseringar och jubileumsevent. Redan nu kan du boka in dig på några av eventen, men fler kommer dyka upp under årets gång, så håll utkik!

Mackmyradagarna 2024

Mackmyra whiskyby // 31 maj – 1 juni 2024

Välkommen till Mackmyra Whiskyby och vårt 25-årsfirande! Vi är glada att ha dig här och vill gärna ta med dina sinnen på en oförglömlig resa. Gör er redo för en fest med whisky, gin, champagne, vin, mat, underhållning och framför allt glädjen att skapa bestående minnen tillsammans! Mackmyradagarna 2024 nu kör vi!

 

Köp biljetter till entré och provningar:
Köp biljetter
Se program för provningarna:
Provningar under MMD24

 

Jubileumsevent

Mackmyra Whiskyby

Mackmyradagarna // 31 maj – 1 juni 2024

I Mackmyra whiskyby, bara ett stenkast från Gävles stadspark, bjuder vi in till Mackmyradagarna 2024. Upplev svensk hantverkswhisky, fatlagrad gin och lokala ölsorter. Ta del av bl.a. whisky- och ginprovningar, foodpairing, matmarknad, underhållning och mycket mer. Mer information och program kommer inom kort.
Köp biljetter här

Fjäderholmarna

MACKMYRA x Rökeriet // 31 AUG 2024

25-års firandet börjar redan på båten ut till Fjäderholmarna med bubbel och canapéer. På Rökeriet väntar vår jubileumsprovning med exklusiva whiskysorter, 3-rätters middag och livemusik från ingen mindre än Harriet Nauer.
Läs mer och boka här

Jubileumsprovningar

Välkommen att följa med på en djupdykning i 25 år av svensk whiskyhistoria!
Under året kommer vi att genomföra exklusiva jubileumsprovningar som tar dig med på en resa genom Mackmyras historia. Med särskilt utvald whisky från extraordinära fat och speciella utgåvor vågar vi lova något utöver det vanliga.

Läs mer och boka här

Jubileumskampanj

Amerikansk Ek, 30 L + VIP-biljetter

Vad vore ett jubileumsår utan en exklusiv fatkampanj? Självklart har vi tagit fram bästa tänkbara fat med guldkant (bokstavligen) tillsammans med några av våra kära ambassadörer. Bokar du ditt fat före den 26/5 får du även två VIP-biljetter till Mackmyradagarna. Läs mer om som ingår i VIP-biljetten nedan.

 

 

Fatet – Amerikansk Ek, 30L

Jubileumsfatet är noga utvalt av våra ambassadörer – tillverkat av jungfrulig amerikansk vit ek och rostat med ”alligator char” till perfektion, vilket framhäver ekens sötma och dess oemotståndliga toner på ett enastående sätt. För samlaren är detta fat en exklusiv skatt, medan livsnjutaren kommer att uppskatta dess komplexitet och subtila elegans.

Doft & smak:    Smörkola Apelsin Vanilj Aprikos Peppar

VIP-BILJETTER INGÅR (VÄRDE 2230:-)

Boka ditt jubileumsfat före den 26/5 och få två VIP-biljetter till Mackmyradagarna 31/5-1/6.
Detta ingår i VIP-biljetten:
– Fri entré fredag 31/5
– Fri entré lördag 1/6
– Whiskyprovning – Småfatens magi
– Valfri maträtt i Mackmyra Bar & Bistros utekök
– Entré till kvällens underhållning
– Guidad tur destilleri och lager
– Jubileumstal och provning (två sorter)

——————————–

Pris från 19 990 kr (ord. 23 130 kr)

Beställ här

Kontakt

Kundservice
Tel: 026-54 18 80
E-post: kundservice@mackmyra.se