|     English / Swedish

Våra fatägare, ambassadörer och fans

Kära fatägare, ambassadörer och fans;
I början när vi precis hade bildat Mackmyra som bolag upptäckte vi att det fanns ett stort intresse att följa oss på vår väg att producera Sveriges första single malt whisky. De flesta tyckte att vi hade en fullständigt galen idé, för visst kan man inte göra whisky i Sverige? Andra tyckte att det var genialiskt, men gemensamt för alla var att oavsett åsikt ville de veta mer.

Därför startade vi Mackmyra Vän & Partner. Som partner betalade man in 1.000 kr för att kunna följa resan ännu närmre, vara med och utveckla Sveriges första whisky och man fick också förtur till en eventuellt kommande emission. Som Vän fick man vårt nyhetsbrev och löpande information om hur vår vision fortskred.

ambassadorer-mackmyra

Idag har vi över 27.000 mottagare av våra nyhetsbrev (klicka här om du vill bli en av dem) och partner har övergått till att bli fatägare för att investera i ett personligt whiskyfat. När vi nu blickar tillbaka kan vi konstatera att Mackmyra startades med hjälp av crowd founding, långt innan det idag populära begreppet blivit myntat. Det är till stor del våra kära partner och fatägare som hjälpt oss med allt ifrån finansiering, engagemang till feedback och stöd och som gjort att vi vi är där vi är idag.  Ni har varit med och utvecklat svensk whisky från första början och upplevt helt nya smaker mogna fram!

Vi upptäckte tidigt att vi inte bara är i spritbranschen, utan även i livsnjutar- och underhållningsbranschen. Vi har inte vanliga kunder i traditionell bemärkelse. Vi har engagerade ambassadörer som söker nya och spännande upplevelser och vi har den stora äran att arbeta med våra ambassadörers fritid och intressen. Tillsammans skapar vi otroligt mycket gemenskap, sammanhållning, roliga event och nya kunskaper. Vi har ambassadörer som genom Mackmyra både fått nya vänner, affärsrelationer och hittat kärleken. Det gör oss oerhört glada!

mackmyradagarna2016-28

Tack, våra kära ambassadörer, ni vet vilka ni är och vi vill att ni ska veta att ni betyder så mycket för oss!