|     English / Swedish

Whiskyprovningar & Event

Här hittar du alla våra bokningsbara whiskyprovningar och upplevelser i Stockholmsområdet, vid destilleriet i Gävle, i södra Sverige och på Västkusten.  Scrolla ned för att läsa mer och boka upplevelser på våra olika orter.

 

MÄSSOR & EVENT

GÄVLE, DESTILLERIET

Här i Mackmyra Whiskyby, hittar du vårt allra största utbud av upplevelser och whiskyprovningar. I samband med provningarna finns möjligheten att följa med på Mackmyra Destilleritur, bokas separat, eller att prova fler whiskys i baren eller att äta en matbit i vår whiskyrestaurang.
Gå direkt till bokning.

 

STOCKHOLM

WHISKY- OCH FATPROVNINGAR
Ni som har ett fat i lagret på Fjäderholmarna kan provsmaka det på Fjäderholmarnas Krog. Antingen på våra arrangerade fatprovningar eller på egen hand. Mer information och bokning görs på fatwebben för våra arrangerade fatprovningar.
FÖR FATPROVNING PÅ EGEN HAND
… i samband med en lunch eller middag på Fjäderholmarnas Krog vänligen kontakta oss på  bokning@mackmyra.se Du bokar bord själv genom att höra av dig till krogen: hov@fjaderholmarnaskrog.se
SOMMAR PÅ FJÄDERHOLMARNA
Under sommarhalvåret kan du kombinera en spännande whiskyprovning och ett väldoftande lagerbesök med en trerättersmiddag på Fjäderholmarnas Krog.

VÄSTKUSTEN

WHISKY – OCH FATPROVNINGAR
Plats: Smögen & på Hällsnäs strax utanför Göteborg
Under 1,5 timme får du prova ett urval av våra unika 30-litersfat och lära dig mer om Mackmyras spännande resa. Du får lära dig om hur vi tillverkar whisky och hur våra små 30-litersfat påverkar mognaden och smaken.
Du som har ett fat i lagret på Smögen/Hällsnäs kan provsmaka det på utvalda datum. Logga in på fatwebben för att se tillgängliga tider.

 

SKÅNE

WHISKY- OCH FATPROVNINGAR
Alla provningar och events för dig som har fat i Häckeberga slottslager sker på det vackert belägna hotellet The Lodge i Genarp.  Med mat av högsta klass, spa med både vedeldad bastu och en värmande utomhusjacuzzi så bor du med största möjliga bekvämlighet på det New England-inspirerande hotellet.
Du som har ett fat i lagret kan provsmaka det på utvalda datum. Logga in på fatwebben för att se tillgängliga tider.