|     English / Swedish

Brand Ambassador - Gin

MALMÖ / GÖTEBORG / STOCKHOLM

Älskar du dryckeshantverk, nya smakkombinationer och innovativa produkter, skapade av lokala råvaror? Är det du som nyfiket blandar nya varianter av Gin & Tonic i din hemmabar till helgen? Då är du kanske den vi söker!
I takt med att fler och fler vill uppleva och lära sig mer om svensk hantverksgin söker vi efter dig som vill ha ett engagemang inom dryckesbranschen genom att hålla ginprovningar, arbeta på mässor och helt enkelt vara en del av vårt ansikte utåt.
Läs mer om Ginfatet

VAD GÖR MAN SOM BRAND AMBASSADOR?

Som Brand Ambassador representerar du Mackmyra Svensk Whisky i en rad olika publika situationer och sociala sammanhang. I rollen är du varumärkets ansikte utåt som vår ginexpert, och du ger nya nyfikna kunskapstörstande kunder ett värdskap i världsklass. Du strävar efter att överträffa kundens förväntningar och bejaka opretentiöst livsnjutande.
Ditt mål är att attrahera nya kunder och underhålla befintliga. Brand Ambassadors arbetsleds av vår Area Sales Manager och skapar främst egna provningar via eget arbete enligt överenskomna förutsättningar (omkostnader, intäkter), men erbjuds även uppdrag via Area Sales Manager.

Aktivitetsbeskrivning

I rollen som Brand Ambassador genomför du bland annat:
– Ginprovningar, Gin & Tonic-provningar och food pairings
– Mässor & övriga event
Hur mycket arbete det blir varierar men i dagsläget är det inte en heltidstjänst i vi kan erbjuda.

PLATS

Tjänsten gäller i första hand i landets storstadsregioner, Malmö, Gäteborg och Stockholm.

ANSÖKAN

Hör av dig med personligt brev och CV om du är intresserad eller om du har några frågor!
Skicka din ansökan till:
Louise Karlsson
louise.karlsson@mackmyra.se