|     English / Swedish

För Fatägare

Erbjudanden

Här hittar du våra aktuella erbjudanden riktade bara till er som fatägare eller fatvänner.  Som fatägare har du alltid 20 % i vår handelsbod i Mackmyra Whiskyby. Ange ditt fatnummer som kod.

Fatägarresa till södra Spanien
21-24 oktober

Välkommen med på en oförglömlig resa till vackra sydspanien
med Mackmyra. Vi besöker vår sherryfattillverkare Manuel Cabello Marquez i Sherrydistriktet Montilla i Spanien samt fördjupar oss i den fantastiska världen av Sherry. På kvällarna provar vi whisky, äter god mat och umgås i trevligt sällskap.

Pris: 4 450 kr/person i dubbelrum exkl flyg
I priset igår logi i dubbelrum, transfer, besök enligt program, 2 luncher och 2 middagar.

Läs mer och boka >>

Gåsamiddag på Häckeberga Slott
14 november

Lördagen den 14 november slår Häckeberga Slott i Skåne upp sina portar för en härlig Gåsamiddag. Antalet platser är som vanligt begränsat, så först till kvarn gäller. I samband med Gåsamiddagen kommer du som har ditt fat i Skoglagret, Bodås, Hemliga Lagret och på Häckeberga Slott att kunna provsmaka din egen whisky. Vi tar med ditt prov till Häckeberga. Sista anmälningsdag är 1 november.

Läs mer och boka >>

Fatägardag Gut Basthorst, Tyskland
28 november

Välkommen på Fatägardag och middag på Gut Basthorst lördagen den 28 november!

Förutom Mackmyra-aktiviteter är det julmarknad på Gut Basthorst med ca 250 utställare, aktiviteter, mat och dryck. Har man inte varit på en nordtysk julmarknad är det en stor upplevelse.

Inbjudan gäller för dig om har ett fat i lagret på Gut Basthorst eller valt att hämta dina buteljerade flaskor på Gut Basthorst. Dina vänner är också välkomna på Fatägardagen.

Läs mer och boka >>