|     English / Swedish

Fjäderholmarna, Stockholm

Ute på den vackra ön Fjäderholmarna, endast 25 minuter med båt från centrala Stockholm, hittar du Mackmyra Skärgårdslager. Ett välfyllt whiskylager där våra kunders personliga 30-litersfat lagras.
Här erbjuder vi fatprovningar och whiskyprovningar på Fjäderholmarnas Krog. Passa på att kombinera fatprovningen med ett besök i lagret och en trerätters sommarmiddag i restaurangen!

PROVNINGAR PÅ FJÄDERHOLMARNA

Under sommarhalvåret kan du kombinera en spännande whiskyprovning och ett väldoftande lagerbesök med en trerättersmiddag på Fjäderholmarnas Krog. Provningen vi håller under hela sommaren är såklart “Mackmyra 20 år – En jubileumstprovning”.
PROVNINGSDAGAR
Torsdagar, 18.30 – 20.00
Lördagar, 14.30 – 16.00

 

FÖR DIG SOM HAR FAT I LAGRET

Ni som har ett fat på Fjäderholmarna kan provsmaka det på Fjäderholmarnas Krog. Antingen på våra arrangerade fatprovningar eller på egen hand. Mer information och bokning görs på fatwebben för våra arrangerade fatprovningar.
PROVNINGSDAGAR
Torsdagar, 16.00 – 18.00
Lördagar, 12.00 – 14.00

FÖR FATPROVNING PÅ EGEN HAND

… i samband med en lunch eller middag på Fjäderholmarnas Krog vänligen kontakta oss på  bokning@mackmyra.se Du bokar bord själv genom att höra av dig till krogen: hov@fjaderholmarnaskrog.se

Kontakt

Vill du lagra ditt fat på Fjäderholmarna eller har frågor om upplevelser kopplade till lagret? Hör av dig till Anton så hjälper han dig vidare!

 

Anton Öberg, Area Sales Manager
anton.oberg@mackmyra.se