|     English / Swedish

Fjäderholmarna, Stockholm

Ute på den vackra ön Fjäderholmarna, endast 25 minuter med båt från centrala Stockholm, hittar du Mackmyra Skärgårdslager. Ett välfyllt whiskylager där våra kunders personliga 30-litersfat lagras.
Här erbjuder vi fatprovningar och whiskyprovningar på Fjäderholmarnas Krog. Passa på att kombinera fatprovningen med ett besök i lagret och en trerätters sommarmiddag i restaurangen!

…….

WHISKY- OCH FATPROVNINGAR
Ni som har ett fat i lagret på Fjäderholmarna kan provsmaka det på Fjäderholmarnas Krog. Antingen på våra arrangerade fatprovningar eller på egen hand. Mer information och bokning görs på fatwebben för våra arrangerade fatprovningar.
FÖR FATPROVNING PÅ EGEN HAND
… i samband med en lunch eller middag på Fjäderholmarnas Krog vänligen kontakta oss på  bokning@mackmyra.se Du bokar bord själv genom att höra av dig till krogen: hov@fjaderholmarnaskrog.se
SOMMAR PÅ FJÄDERHOLMARNA
Under sommarhalvåret kan du kombinera en spännande whiskyprovning och ett väldoftande lagerbesök med en trerättersmiddag på Fjäderholmarnas Krog.

 

Kontakt

Vill du lagra ditt fat på Fjäderholmarna eller har frågor om upplevelser kopplade till lagret? Hör av dig till Anton så hjälper han dig vidare!

 

Anton Öberg, Area Sales Manager
anton.oberg@mackmyra.se