|     English / Swedish

Fatägare I Mackmyra Reserve

Som fatägare hos Mackmyra öppnar du en dörr för en rad olika evenemang och aktiviteter. I väntan på att din whisky mognar ser vi till att fylla dessa år med roliga och intressanta fatägarevent. Detta skapar en stark gemenskap mellan oss och våra kunder som är svår att beskriva, men som är fantastisk – nästan hälften av fatägarupplevelsen är just gemenskapen under lagringstiden! Gemensamt för våra fatägare är att de är livsnjutare som gillar mat och dryck i alla dess former, och många blir whiskykompisar efter att de träffats på dessa events under åren.
När du ska logga in på din fatwebb. Skriv SE innan ditt användarnamn som är en sifferkod. Klicka här om du vill läsa mer,  innan du loggar in.

Din fatresa

Vanliga frågor och svar

Varför ska jag provsmaka mitt fat redan efter ett år, det ska ju ligga minst två år till?
När du kontinuerligt provar ditt fat under lagringstiden bygger du upp en unik kunskap om just ditt fats individuella smakutvecklig. Om du under tre år smakat på ditt fat, t ex varje år från fatets ettårsdag, kommer du enklare att kunna avgöra om det är redo för buteljering. Dessutom är det väldigt trevligt att ta med övriga fatägare eller andra vänner på en provsmakning!