|     English / Swedish

Mackmyra Slottslager

Gåsamiddag
14 november

gasamiddag

Lördagen den 14 november slår Häckeberga slott i Skåne upp sina portar för en härlig Gåsamiddag. Antalet platser är som vanligt begränsat, så först till kvarn gäller.

Provsmaka alla dina fat

I samband med Gåsamiddagen kommer du som har ditt fat i Skoglagret, Bodås, Hemliga Lagret och på Häckeberga Slott att kunna provsmaka din egen whisky. Vi tar med ditt prov till Häckeberga.

Sista anmälningsdag är 1 november.

Program

Incheckning på hotellet fr. kl 14.00. Vi ses sedan i lobbyn på Häckeberga Slott klockan 15.20 och inleder med en tur till lagret för er som vill titta till era fat och fortsätter därefter med fatprovningen. Efter fatprovningen tar den traditionella Gåsamiddagen vid och vi räknar med att vara klara till ca 21.30.

Boka din plats nu

Boka din plats till Gåsamiddagen på fatwebben>> eller kontakta kundservice@mackmyra.se.
Priset för middagen och fatprovningen är 795 kronor per person + 20kr /cl ni väljer att plocka ut ur fatet om ni är fatägare.

I priset 795 kr ingår:
• Lagerbesök
• Gåsamiddag
• Specialavec till kaffet

Dryck till middagen betalar du på plats och Häckeberga Slott har tagit fram ett passande vinpaket.  Allergier samt övrig information som vi kan behöva veta skickar du via e-post till kundservice@mackmyra.se.

Boende

Häckeberga Slott erbjuder dubbelrum inkl. frukost från 1800 kronor och från 1200 kr för ett enkelrum. Kontakta Häckeberga slott på 040-48 04 40 för att boka, uppge Mackmyra Gåsamiddag vid bokning. Slottet har ett begränsat antal rum- först till kvarn. För mer information om Häckeberga slott se  Häckeberga slotts hemsida.

Har du frågor? Kontakta oss på kundservice@mackmyra.se eller ring
08-55 60 25 80.