|     English / Swedish

Häckeberga whiskylager 10 år!

hackeberga-10ar

I år är det 10 år sedan Mackmyra invigde whiskylagret på Häckeberga slott och det vill vi fira tillsammans med dig! Den 3:e december träffas vi, gamla och nya fatägare, för en härlig dag fylld med spännande provningar och whiskyanekdoter. Vilka av aktiviteterna du vill vara med på bestämmer du själv.

> Här kan du se inbjudan i pdf-form <

På plats från Mackmyra finns Johny Westergård som startade igång whiskylagret på Häckeberga, Eric Bräck som tog över efter Johny, Martin Andersson som är ansvarig för lagret idag och sist men inte minst Mackmyras VD Magnus Dandanell som kommer hålla jubileumstal och prata whisky.

Mellan 12.00-14.00 serveras en jullunch i restaurangen. För mer information och bokning se här. Under dagen presenterar vi även vårt jubileumsfat. Varmt välkommen!

BOKNING AV PROVNINGAR

Boka de provningar du vill vara med på genom vår bokningssida på tickster. Ta mig till bokningen.

PROVA DITT EGET FAT

Vill du prova ditt eget fat så bokar du in det som vanligt på fatwebben. Ta mig till fatwebben. 

ÖVERNATTNING MED JULBORD

Passa på och boka in er för julbord med övernattning på Häckeberga Slott i samband med jubileet. Man kan komma antingen på fredagen innan eventet eller stanna kvar på lördagen efter eventet. Pris inkl. julbord och övernattning från 1 495 kr/person beroende på val av rum. Bokning görs direkt till Häckeberga Slott via mail, obs. märk förfrågan med ”Mackmyra”.

Bokning: info@hackebergaslott.se

Program för dagen

11.00 — 11.15 > Välkomsttal i konstnärssalen
11.30 — 12.00 > Provning av jubileumsfatet -100 kr, max 30 pers.
11.30 — 12.30 > Lagervisning, start vid lagret
12.00 — 14.00 > Provning av personliga fat
12.30 — 13.15 > Choklad och whisky, 4 sorter – 150 kr, max 30 pers.
12.30 — 13.15 > Johnys betraktelser, Häckebergakampanjen & lagerbygge – Kostnadsfritt
13.30 — 14.00 >Tema: Finishlagrad whisky (romfokus) – 100 kr, max 30 pers.
14.00 — 15.00 > Lagervisning, start från Slottstrappan
14.15 — 14:45 > Ost och whisky, 4 sorter – 150 kr, max 30 pers.
14.15 — 14.45 > Erics betraktelser, Vägen vidare – Kostnadsfri
15.00 — 15.45 > Choklad och whisky, 4 sorter – 150 kr, max 30 pers.
15.00 — 16.30 > Provning av personliga fat
15.45 — 16.15 > Provning av jubileumsfatet – 100 kr, max 30 pers.
16.45 — 17.15 > Tema: Finishlagrad whisky (romfokus)
16.30 — 17.30 > Lagervisning, start från slottstrappan
16.45 — 17.15 > Ost och whisky, 4 sorter – 150 kr, max 30 pers.
17.30 — 18.00 > Avslutningstal med vår VD Magnus Dandanell