|     English / Swedish

Exklusivt heldagspaket i Whiskybyn

– Guidad tur i destilleriet
– Guidad tur i maltrökeri & whiskylager
– Whiskyprovning
– Trerätters i Mackmyra Bar & Bistro
Är du nyfiken på Mackmyra, whisky, gin, hur ett destilleri egentligen fungerar och hur resan från de första dropparna till ännu godare whisky sett ut? Ja, då tror vi att Heldagspaketet är något för dig!

GUIDAD TUR GENOM DESTILLERIET

Heldagen inleds med en sedvanlig välkomststänkare med snittar innan vi påbörjar berättar mer om hur vi tillverkar vår klimatsmarta whisky. På Mackmyra förenade vi nämligen tidigt ingenjörskap och upptäckarlust med målet att göra Sverige till en erkänd whiskynation – och det lyckades vi med.

BESÖK I RÖKERI & LAGER

Efter turen blir det ett besök i vårt maltrökeri och det väldoftande Skogslagret där våra kunder lagrar sina personligt beställda 30-litersfat. Här får vi även en inblick i mognadsprocessens betydelse för whiskyn och lär oss mer om olika typer av fat.

TRERÄTTERS I MACKMYRA BAR & BISTRO

Med vår nyvunna kunskap sätter vi oss sedan ned för att smaka på de olika skepnaderna  Mackmyra antagit genom åren. Vi provar flera olika sorter där vi låter  smaklökarna avslöja hur storsäljare och unika sorter skiljer sig åt. Efter provningen avslutar vi heldagen med en trerättersmeny i Whiskybyns egna Bar & Bistro.

995 kr – I priset ingår:

– En välkomststänkare, snittar, visning, whiskyprovning sex olika sorter samt en trerätters middag.
– Åldersgräns: 18 år.
Välkommen att uppleva Mackmyra!