|     English / Swedish

Kundservice

Helén Enstig

Vad är din roll/titel på Mackmyra?
Jag har förmånen att arbeta i vår kundservicegrupp där jag har kontakt med våra fatägare via telefon och mail. Jag bokar också in företag och grupper som vill komma hit på ett eget arrangemang, vi har ju möjlighet att arrangera konferenser i kombination med visning, provning och middag. Vi jobbar också med bokningar för de gäster som vill komma på våra publika visningar som vi erbjuder på lördagar. Vi ordnar även med bordsreservationer i vår restaurang för de som vill äta i samband med sitt besök.

Alla möjliga typer av frågor kommer in till oss, från diametern på våra flaskor till specifika frågor om våra unika Reserve-fat och våra flaskprodukter.

Hur länge har du jobbat på Mackmyra?
Jag började i april 2013 och skulle jobba i 6 veckor. Det har blivit några fler veckor om man säger så…

Hur ser en typiskt arbetsdag ut för dig?
Tack och lov så är ingen dag exakt likadan men telefonen börjar ofta ringa exakt klockan 10.00 för dagens första kontakt. Mail och telefon är huvuduppgifterna och de påverkar vad som ska göras under dagen.

Gravitationsdestilleriet2_300dpi

Berätta om något riktigt roligt som hänt under din tid på Mackmyra!
En grupp på 8 personer som var inbokade en tisdag i maj klockan 17.00 dök upp måndagen ca 16.45 när vi alla var på väg hem. Då var det bara att tänka snabbt och köra en oplanerad guidad visning i destilleri och lager på engelska.  Under tiden dukade min kollega Roger upp för whiskyprovning så allt var klart när vi kom tillbaka från rundturen. Det var två damer med i sällskapet som inte var så förtjusta i whisky, så en av herrarna hjälpte till att tömma deras glas. När jag dukade bort glasen så hade samma herre inte mindre än 9 tomma glas på sin plats. Härligt med gentlemen som ställer upp! Hur han sedan mådde dagen efter förtäljer dock inte historien…

Gästerna var minst sagt nöjda och glada när de gick – de trivdes bra och var kvar länge!

Om du fick välja att byta roll med någon annan på Mackmyra för en dag, vem skulle det vara och varför?
Jag är nöjd med den roll jag har, men om jag skulle byta så skulle det var en roll där jag träffade fler kunder personligen.  Eller gå in som storfinansiär av Mackmyra och bygga upp ett rejält besöksmål med boende, husbil- och vagnparkering och aktiviteter. Det tror jag skulle vara bra för både oss och Gävle som besöksmål. Sedan skulle jag kunna tänka mig att ta jobbet som Stugfogde och bara gå runt och fixa och dona i byn!

Vilken är din absoluta Mackmyra-favorit?
Klar favorit är säsongswhiskyn Midvinter, den dricker jag gärna på vintern med en sprakande brasa i vedspisen och ljusen brinnande under tiden som jag ordnar med middagen. Även Brukswhiskyn och Mack finns i ständigt i mitt barskåp, de är användbara även i matlagning och som bas till drinkar!

Midvinter_flaska_forp_300dpi_cmyk   Brukswhisky-Packshot+Box_webb     mack-mackmyra

 


helen-enstig-mackmyra-intervju
mackmyra-contact

Vill du komma i kontakt med Helén och Kundservice?
Hör av dig till  kundservice@mackmyra.se så svarar vi så snabbt vi kan.

citat
Dricker gärna säsongswhiskyn Midvinter på vintern med en sprakande brasa i vedspisen och ljusen brinnande under tiden som jag ordnar med middagen.

helen-enstig-mackmyra-intervju
mackmyra-contact

Vill du komma i kontakt med Helén och Kundservice?
Hör av dig till  kundservice@mackmyra.se så svarar vi så snabbt vi kan.

citat
Dricker gärna säsongswhiskyn Midvinter på vintern med en sprakande brasa i vedspisen och ljusen brinnande under tiden som jag ordnar med middagen.