|     English / Swedish

Mackmyraturnén

Mackmyraturnén 2020 är igång, vi öppnar upp för fler magiska dagar hos oss i Whiskybyn, vid våra satellitlager och många andra spännande platser.

 

BOKA UPPLEVELSE…

Populära upplevelser

Destilleritur

På Mackmyra destilleritur har du möjligheten att uppleva både vårt miljösmarta destilleri och besöka  det spännande och väldoftande  whiskylagret. Under turen visar vi upp Mackmyra Destilleri med fokus på nytänkande och innovation och berättar hur vi gör vår whisky.
Pris: 150 kr per person
Tid: Turen tar ca 1,5 timmar. Visning av whiskylagret och destilleriet ingår.
Åldersgräns: 15 år
Smakprov: Möjligheten finns att köpa till ett litet smakprov av en whisky  för 30 kr. Alkoholfritt alternativ på dryck finns.
Efter turen finns möjligheten att prova fler vinnande whiskies i baren eller att äta en matbit i Mackmyra Bar & Bistro. Boka bord på
026-54 18 80 eller bokning@mackmyra.se

 

Ginprovning

I denna unika provning tar vi dig med på en resa med hantverksmässig gin i fyra varianter. Du lär dig mer om gin, botanicals och vad som utmärker just Mackmyra Lab Distillery. Du får också en inblick i hur du kan skapa din alldeles egna ginresa och upplevelse med ett eget ginfat hos Mackmyra.
Pris: 245 kr per person
Antal ginsorter: 4st
Tid: Provningen tar ca. 1 timme
Åldersgräns: 18 år

 

Tack Sverige - En jubileumsprovning

I denna whiskyprovning tar vi dig med på en resa om det svenska whiskyundret. Pionjärskapet och utmanandet av en konservativ bransch signerat Mackmyra – det svenska originalet. Du provar whisky som förstärker berättelsen från flera av våra unika små 30–litersfat och lär dig mer om hur produkten ”Mackmyra Reserve” skapades.
Du får lära dig mer om det eleganta och det rökiga destillatet och hur de små 30-litersfaten påverkar mognaden och smaken.
Du får också inblick i hur du kan skapa din alldeles egna whiskyresa och upplevelse med ett eget whiskyfat hos Mackmyra.

 

Kundservice

Har du frågor om våra provningar och upplevelser? Hör av dig till vår Kundservice så hjälper de dig vidare!
Mail: kundservice@mackmyra.se
Telefon: +46 (0)26 541 880