|     English / Swedish

Mackmyra & Vänner

Mackmyra & Vänner är ett nytt, återkommande program i talk-showanda med varierande tema och gäster. Här tar vi dig med bakom kulisserna och låter dig få lyssna till spännande anekdoter och gör nedslag i vår drygt 20 år långa historia. Du får också träffa personerna bakom drycken, allt från grundare till maltrökare och Master Blender.

Missa in Mackmyra & Vänner 25 nov med kvällens gäst, Jan Rippe

 

Så är du med på provningen

1. Klicka på denna länk för att köpa din biljett. 2. När du har betalat kommer en bokningsbekräftelse med ett värdebevis till din din e-post. I värdebeviset finns en länk som tar dig till showen på Youtube. 3. Klicka på länken så kommer du till provningen där du träffar oss live, online, på Youtube.com. Du behöver inte ha ett konto på Youtube för att kunna se provningen, bara om du vill vara med och chatta. Det går dock snabbt och enkelt att registrera sig. Klicka här för beskrivning hur du skapar konto.
Under provningen hör du men kan inte pratat med oss, däremot kan du skicka textkommentarer i chattfunktionen. Våra provningsledare blir så klart extra glada om du säger hej och ställer frågor under sändningen!
BEHÖVER DU HJÄLP? Om du har problem att logga in eller behöver annan teknisk hjälp, hör av dig till Lisa så hjälper hon dig: 026 455 99 78.