|     English / Swedish

Göteborg, Hällsnäs

Längst ut på ett näs intill Landvettersjön, hittar du Hällsnäs och vårt nybyggda lager. Hällsnäs klassiska herrgårdsbyggnad uppfördes 1906 omgiven av fantastisk natur och har sedan dess vart en plats för njutning, umgänge och avkoppling.
På senare år har anläggningen expanderat mot målet att bli den optimala platsen för både bröllop, konferenser och weekendgäster. Trots de avskilda omgivningarna är det lätt att ta sig hit på ca. 20 minuter från Göteborg eller Landvetter flygplats.

PROVNINGAR

I det nybyggda, toppmoderna whiskylagret vid sjön håller Hällsnäs flera olika provningar. Du kan också välja att hyra hela lagret för en alldeles egen kväll i maten och whiskyns tecken.

Under sommaren har vi provningar av både whisky och gin,

Whisky 7/5, 4/6 & 16/7
Gin 14/5, 18/6 & 9/7

Klicka er vidare här nedan för att boka er plats.

Hällsnäs Whiskyklubb

Under 2018 startade Hällsnäs Whiskyklubb. Klubben har sin utgångspunkt i personligt ägda whiskyfat som provas och mognar i whiskylagret som byggs intill sjön. Du som fatägare kan enkelt besöka lagret för att se hur din whisky utvecklas. Du kan då prova din whisky i direkt anslutning till lagret eller på verandan utanför med utsikt över sjön.
”Efterfrågan att lagra sina personliga 30-litersfat nära Göteborg har länge varit hög bland Mackmyras kunder. Efter en lång tids sökandehittade vi den perfekta platsen och samarbetspartnern i Hällsnäs. Här har vi byggt Sveriges modernaste whiskylager där vi kombinerar ett väldigt bra läge tillsammans med en hög ambition gällande mat och dryck.” / Eric  Bräck, Mackmyra

 

 

Kontakt

FAT & LAGERFRÅGOR

Vill du lagra ditt fat på Mackmyra Sjölager på Hällsnäs eller har frågor om upplevelser kopplade till lagret? Hör av dig till Andreas så hjälper han dig vidare!
Andreas Granhage
E-post: andreas.granhage@mackmyra.se
Tel: 070 959 69 64

FRÅGOR OM BOKNING & PROVNINGSARRANGEMANG/ABONNERA LAGRET

Håkan Jortby, Hällsnäs Whiskyklubb
hakan@hallsnas.se

Reservera fat