|     English / Swedish

Mackmyraevent & Coronaläget

Tills vidare kommer vi att genomföra våra inplanerade event av den mindre storleken, på grupper upp till 10 personer.
Mackmyra följer svenska regeringen och myndigheternas aktuella rekommendationer.  Svenska regeringen har beslutat att tillsvidare förbjuda allmänna sammankomster i Sverige med fler än 50 personer.

WHISKYMÄSSOR OCH STÖRRE ARRANGEMANG FLYTTAS

Malmö Öl & Whiskyfestival som skulle gått av stapeln 13-14 mars är, på grund av rådande Coronaläge, flyttad till den 14–15 augusti 2020.
En Öl&whiskymässa i Göteborg 3-4 april 2020 är uppskjuten till den 30-31 oktober 2020.
För andra kommande event hänvisar vi till arrangörens åtgärder publicerade på deras officiella hemsidor.

EVENT I MACKMYRA WHISKYBY

I Mackmyra Whiskyby fortsätter verksamheten, men med mindre grupper enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har förstärkta hygienrutiner på plats i Whiskybyn med desinfektionsmedel på samtliga toaletter, i entréer och på andra utvalda platser. Vi har även justerat vårt vårprogram, för att öka distansen mellan besökare. Vi öppnar vår uteservering tidigare än planerat,  och vi lägger om kvällens a la cartE meny till vår uppskattade grillbuffé. Under kommande vecka publiceras ett nytt utomhusprogram från Mackmyra Whiskyby.
Kunder som vill omboka har självklart möjlighet till detta mot nya tider vid senare tillfälle. All ombokning sker kostnadsfritt.
Vi vädjar till våra besökare att omboka om de känner sig krassliga, varit i länder med hög smittorisk eller lever med någon som varit utsatt för risk. Vi påminner även om myndigheternas uppmaning till att vara symptomfri i minst två dagar innan man besöker våra evenmang.