Ny säsong, ny whisky

Vintern 2013 lanserade vi vår allra första säsongswhisky, något som med åren vuxit sig till en omåttligt populär tradition. Varje år ger vi ut två olika säsongswhiskies, en till våren och till på hösten. Säsongsutgåvorna kommer i  begränsad upplaga och är bland våra mest experimentella whiskys – alltid med en ny, spännande finishlagring som passar till den stundande säsongen.

BLOMSTERTID, VINTERRÖK OCH ISKRISTALL…

Hur kommer vi egentligen på alla namn till våra nya utgåvor? Den kreativa processen ser lite olika ut från säsong till säsong men spenderar man en dag på vårt kontor innan lansering är chansen hög att du kommer att få höra ett par namnförslag ropas ut i kontorslandskapet i tid och otid. Det är lite så vi vill ha det, vi försöker låta så många av oss som möjligt vara delaktiga och skickar namnförslagen fram och tillbaka tills vi kommer fram till det bästa bidraget. Vi lyssnar såklart också in vad våra whiskyvänner tycker, det kommer in en hel del spännande förslag som även dem är med och tävlar om det vinnande namnet.

Här kan du se alla våra säsongswhiskies.

SITTER DU INNE PÅ DET BÄSTA NAMNET TILL VÅR NÄSTA WHISKY?

Har du några favoritnamn du skulle vilja se på en av våra kommande utgåvor? Maila dem till mig på malin@mackmyra.se så skriver jag upp dem på vår namnlista och kontaktar dig om just ditt bidrag blir valt!

/ Malin Åberg, Marknadskoordinator