Premiär för Mackmyra Blog!

Det är med en ohejdad spänning och förväntan vi kliver in denna nya, författande värld. Vi har väntat länge, och nu får vi äntligen en större möjlighet att dela med oss av våra tankar kring våra kära drycker – men också branschen, kulturen och allt där emellan.

Vår nya blogg är med andra ord skapad för dig som är som oss och kommer uppdateras kontinuerligt med nya inlägg från oss eller våra gästbloggare. Den läses antingen på svenska på mackmyra.se eller på engelska på mackmyra.com. Vi ser fram emot att läsa era tankar kring inläggen i kommentarsfältet på bloggen – låt de härliga whiskydiskussionerna börja!

VAD KOMMER DU KUNNA LÄSA OM?

Whiskykunskap
Inläggen för dig som vill lära dig mer om whisky –  allt från hur den tillverkas och var den härstammar ifrån till hur olika faktorer påverkar karaktären och hur den bäst provas.

Fat & flaskor
Här berättar vi om allt som rör våra våra fat- och flaskutgåvor, gamla som nya.

Bakom kulisserna
Här delar vi som jobbar på Mackmyra med oss av spännande anekdoter från åren som gått, berättar mer om vägen från idé till flaska och låter våra medarbetare berätta om deras vardag på Sveriges största whiskyföretag.

Gästbloggare
Då och då kommer kända och intressanta gästbloggare att dyka upp i bloggen. Här delar de med sig av sin personliga syn på ämnen som ligger de lite extra varmt om whiskyhjärtat.

#mackmyrapeople
Här är det du som Mackmyrafantast som står i centrum där vi delar allt från intervjuer med hängivna samlare till recensioner från våra kunder och fans.

Food pairing
Tips och tricks för dig som vill utforska den välsmakande världen av whisky i kombination med mat.

Drinkar
Kategorin med tips för dig som tycker om att experimentera med din Mackmyra – såväl whisky som gin.

DIY (Do it yourself)
Genom åren har vi fått bevittna en enormt kreativitet ifrån våra kunder som skapat nya, vackra föremål med våra gamla flaskor och fat. Är du en av dem? Då skriver vi gärna om dig i denna kategori! Maila till marknad@mackmyra.se.

Hoppas ni är lika glada som vi över vår nya blogg och delar med er av era egna åsikter i blogginläggens kommentarsfält – vi ser fram emot att prata whisky med er!

/ Malin Åberg, Marknadskoordinator