Mackmyras Master Blender får plats i Whiskyns Hall of Fame

Angela D’Orazio, vår alldeles egna Master Blender här på Mackmyra, blev under torsdagskvällen invald i Whisky Magazine Hall of Fame. Utmärkelsen är en av whiskybranschens mest prestigefulla hyllningar och hedrar betydelsefulla personer som har gjort bestående avtryck i whiskyindustrin.  Vinnarna presenterades på Whisky Magazines årligt återkommande middagsgala i London på Honourable Artillery Company (HAC).

Angela om den hedesfyllda utmärkelsen:
– Jag omtumlad, tacksam och ödmjuk för den hedersamma utmärkelsen Whisky Legend av Whisky Magazine Hall of Fame.

VD Magnus Dandanell lägger till:
– Det är en stor dag för oss och ett kvitto på att det vi gör är rätt. Det visar att vår upptäckarglädje och experimentlusta samt vårt sätt att tillverka svensk whisky med svenska råvaror på ett miljövänligt sätt är rätt väg. Jag är mycket glad och stolt att Angela blivit utsedd och invald till whiskybranschen mest prestigefulla magasin för hennes skicklighet, hantverkskunnande och utmärkta näsa för doft, smak och samarbeten. Vi kunde inte få en bättre start på vårt jubileumsår och vi ser fram emot att fortsätta den svenska whiskyresan, som vi startade för 20 år sedan.

Vår stolthet känner såklart inga gränser, stort grattis till vår kära Angela!

Är du nyfiken och vill veta mer om Angela? Klicka här!

Följ Angelas vardag som Master Blender på Twitter.