Mackmyra whisky

Mackmyra.se innehåller information
om alkohol och vänder sig till
personer som är 20 år och äldre.

JA, JAG ÄR 20 ÅR ELLER ÄLDRE

     |     English / Swedish

För Fatägare

Fatfyllning

FYLL DITT EGET FAT

För dig som vill är det möjligt att vara med och fylla ditt eget fat! När du har aktiverat ditt fat via fatwebben kan du även boka in det för fyllning. På fatwebben ser du vilka datum du har att välja på och kan göra din anmälan direkt. Fatfyllningen sker i Mackmyra Whiskyby och du får själv spika på din plakett och sedan vara med och fylla ditt fat. Från och med nu börjar den lagring som kommer göra råspriten till whisky och många ser fatfyllningen som fatets födelsedag. Ditt fat fotograferas och bilden läggs in på din fatwebb, där du även kan ladda ner den.

Vi har nu tre olika typer av fatfyllningar:

  • Exklusiv fatfyllning med middag och specialkomponerad provning i Whiskybyn
  • Fatfyllning i samband med Destilleritur
  • Fatfyllning utan deltagande

BOKA FATFYLLNING >


FATFYLLAR-FREDAG I WHISKYBYN

För dig som vill ha ut det mesta av din fatupplevelse erbjuder vi nu en ny exklusiv fatfyllning på några utvalda fredagar där vi under en eftermiddag/kväll får ta hand om er och fylla ert fat.

Vi börjar med en utökad visning där ni sedan fyller era fat och provsmakar rådestillatet. Efter fatfyllningen är det en specialkomponerad storprovning där vi fördjupar oss i betydelsen av fatets storlek. Därefter avnjuter vi en tvårätters middag i whiskyns tecken.

Tid: 16.00 – ca. 21.00
Pris: 595 kr per person


FATFYLLNING PÅ MACKMYRA DESTILLERITUR

För dig som vill ha en enklare fyllning av ditt fat finns möjligheten att fylla ditt fat i samband med en Mackmyra Destilleritur. När du bokar via fatwebben blir du automatiskt anmäld till turen. Vi kan max fylla två fat per tur.

Tid: Turen tar ca 1,5 hrs (olika starttider)

Är ni över 8 personer som vill vara med och fylla ert fat? Kontakta kundservice@mackmyra.se för bokning.


FATFYLLNING UTAN DELTAGANDE

Om du inte har möjlighet att själv vara med på fatfyllningen kan vi fylla fatet åt dig. Vi väljer  iså fall ut ett fint fat till dig, fyller fatet med det recept du har valt och spikar på mässingsplaketten. Därefter fotas fatet i vår fotohörna innan det läggs in tillsammans med alla de andra i lagret. Välj helt enkelt “fatfyllning utan deltagande”på fatwebben, så kör vi igång!

För att du inte ska förlora lagringstid kommer vi att fylla fatet åt dig om du inte har aktiverat fatet och bokat fatfyllning (med eller utan deltagande) inom 60 dagar efter betalning. Har du inte redan delgett oss en plakettext vid det laget, skriver vi ditt namn på plaketten. Detta för att du inte ska förlora lagringstid ifall du av någon anledning missar att aktivera ditt fat.

För att se tillgängliga tider och boka fatfyllning, logga in på fatwebben.


mackmyra-fatwebben-knapp3

 

 

mackmyra-fatwebben-knapp3