|     English / Swedish

MACKMYRA RESERVE -THE CRAFT BEER EDITION

Om samarbetet

IMG_0456_2

Så går det till

Bryggerierna kommer att fylla våra nytömda 30-litersfat, som tidigare lagrat våra kunders whisky, med sitt eget öl. Denna öl kommer att lanseras som limiterad utgåva under hösten.

Faten skickas sedan tillbaka till oss för att åter fyllas med whisky. Därefter finns de tillgängliga för dig att reservera!

Sa-fungerar-det

Röster om samarbetet

Eric Bräck, försäljningsansvarig fat:
-En idé kläcktes om att det skulle vara kul att göra ett svenskt ölsamarbete.  Intresset för hantverksmässigt tillverkad öl är just nu väldigt stort och det finns gott om duktiga bryggerier. På Mackmyra tror vi på att låta whiskyn lagras nära kunden och vi arbetar därför med lokala lager runt om i Sverige.

Vi tyckte att det vore intressant att ytterligare stärka den lokala kopplingen genom att samarbeta med bryggerier i lagrenas närområde. Vi letade därför upp fyra spännande bryggerier som delar våra värderingar med fokus på hantverk och kvalitet.

Angela D’Orazio, Master Blender
– Öl och whisky är lite som ler och långhalm. När whiskyn fått mogna på ett fat som tidigare lagrat öl utvecklas en fin treenighet med maltighet, sötma och fruktighet.

 


 

 

Intresse-knapp

 

 

Intresse-knapp