|     English / Swedish

Mackmyra Online Experiences

Välkommen till en ny, spännande epok i vår historia –  med Mackmyra Online Experience flyttar våra whiskyupplevelser hem till dig!
Våra uppskattade onlineupplevelser tar dig med på en resa kring svenskt pionjärskap och hantverksmässig sprit. På ett lättsamt och inspirerande sätt får du lära dig mer om smaker, dofter, produktionsdetaljer, att göra cocktails och framför allt att njuta lite extra av livets goda tillsammans med någon av våra uppskattade provningsledare. Och oavsett om du deltar ifrån köksbordet, fåtöljen eller sommarstugan så får du en häftig upplevelse.

 

Mackmyra provningskit

Har du bokat plats på Mackmyra Classics-provningen eller är du bara nyfiken på Mackmyras olika karaktärer? Med vårt provningskit Mackmyra Classics Collection ges du möjlighet att hitta din favorit och kan själv smaka och följa med under onlineprovningen. Du beställer provningskitet  på Systembolaget.se, art nr .

När du bokat in dig på Mackmyra Reserve online provningen kan du beställa ditt Mackmyra Reserve kit. art nr på systembolagets hemsida, även för din gin provning online har vi tagit fram ett Mackmyra Gin kit, art nr 8260204.

Hur går Onlineprovningen till?

Som kund bokar du ditt deltagande via Tickster, precis som vid ett Mackmyraevent eller provning på en fysisk plats.
Du kommer sedan bli kontaktad av provningsledaren som bjuder in er deltagare via en länk som leder till provningen på en webbsida, Teams.
Bra att veta:
Detta fungerar även för de gäster som saknar Teams mjukvara.
Bokning stänger när det är fullbokat eller senast två dagar före genomförandet.
För att kunna synas så krävs en webbkamera,  vilket vi rekommenderar så att det kan bli dialog och en personlig upplevelse i de små grupperna.
BEHÖVER DU HJÄLP?
Vid frågor och funderingar kontakta Kundservice: 026-54 18 80.

Fatkonsultation

Går du i tankarna att skaffa fat men är osäker på hur det går till och vill ha tips och råd inför ditt köp? Då är en fatkonsultation något för dig.

 

Eric Bräck, Fatexpert
eric.brack@mackmyra.se
026-455 99 76