|     English / Swedish

MACKMYRA ONLINE EXPERIENCE

Välkommen till en ny, spännande epok i vår historia –  med Mackmyra Online Experience flyttar våra whiskyupplevelser hem till dig! Fler spännande provningar och upplevelser kommer att presenteras vecka för vecka, så håll utkik här på sidan.
ONLINEUTBUD
– Online Tastings
– Minitalkshow Mackmyra & Vänner
– Onlinekonsultation

 

Online Tastings

På våra onlineprovningar ges du en unik möjlighet att komma närmare personerna bakom whiskyhantverket och ställa just de där frågorna du vill ha svar på. Från en plats som passar dig.
Så, luta dig tillbaka i fåtöljen och lyssna till våra experter som bjuder med dig på en guidad whiskyprovning. Självklart ackompanjerad med berättelser och anekdoter från Mackmyras 20-åriga whiskyresa.
Provningarna sker såklart “live” och du möter någon av våra övergrymma Brand Ambassadors och leds genom våra välsmakande och prisvinnande whiskies eller gin.

 

Mackmyra provningskit

Har du bokat plats på Mackmyra Classics-provningen eller är du bara nyfiken på Mackmyras olika karaktärer? Med vårt provningskit Mackmyra Classics Collection ges du möjlighet att hitta din favorit och kan själv smaka och följa med under onlineprovningen. Du beställer provningskitet  på Systembolaget.se.
Pris: 249 kr.