|     English / Swedish

Funderingar kring mässor, bemötande och passion

Nyss hemkommen från årets upplaga av Whisky Live i Paris och fylld av intryck tänker jag tillbaka och försöker dra lite slutsatser. Tankarna är många men de är också rätt lättsorterade.

De flesta tankar handlar om skillnader. Skillnader mellan de traditionella storbolagen och de mindre destillerierna som driver hantverkstrenden. Skillnaden i resurser, monterbyggnationer, bemanning. Det blir väldigt tydligt på denna mässa som är en av de större återkommande och fokuserade mötesplatserna i Europa och Frankrike i synnerhet. En visuell fullträff och snyggare mässa får man leta efter. Det gäller alla deltagande utställare. Däri ligger inte skillnaden utan den hittar du i det som inte skapas av ett påkostat monterbygge. Personerna. Människorna bakom produkten. Passionen, lusten och känslan för besökarens upplevelse. Den samlade kraften av all den passion som sprudlar ur de tongivande hantverksdestilleriera är berusande. Den utmanar jättarna och den berör och framför allt ger den mässbesökaren en mäktig upplevelse.

Jag tycker ju att vi Mackmyror håller världsklass när det gäller detta, att se kunden, att dela med oss av vår passion för livets goda och för vårt sätt att utmana en traditionsbunden bransch med innovativa produkter och smarta tillverkningslösningar. Det genuina, det äkta. Så mycket mer än en flaska sprit på en hylla.

Att sedan Paris-publiken även älskar vår whisky gör ju såklart inte saken sämre…

Ska du besöka Stockholm Beer & Whisky Festival dessa dagar? Då hoppas jag att du besöker oss i vårt smått klassiska Mackmyra-hörn. Jag hoppas också att du då får ett sådant där fantastiskt bemötande och en upplevelse som sträcker sig förbi whiskyn du provar och blir till ett varmt minne att plocka fram i höst och vinter. Och efter besöket, berätta gärna för oss om din upplevelse!

Njut dagen!

Patrick Björsjö, Experience Manager
patrick.bjorsjo@mackmyra.se