|     English / Swedish

Thu, 24 May 2012 10:30:00 +0200

Mackmyra presenterar kvartalsrapport för januari-mars 2012 i Gävle tisdagen den 29 maj

Pressinbjudan

Nu är det dags för Mackmyra Svensk Whisky AB att presentera den första kvartalsrapporten som noterat bolag. Presentationen kommer hållas i den nya besöksanläggningen Mackmyra Whiskyby i Gävle, tisdagen den 29 maj kl 15.00.

Mackmyras VD och grundare Magnus Dandanell och CFO Ulf Söderlund kommer presentera kvartalsrapporten samt informera om verksamheten med fokus på besöksverksamheten och whiskyupplevelser.

I samband med presentationen visar vi även den nya och unika whiskyupplevelsen som vi från och med i vår erbjuder i Mackmyra Whiskyby. Upplevelsen startar med guidad visning i det nya gravitationsdestilleriet och i det välfyllda lagret bredvid destilleriet, och kan sedan fortsätta med ett eget fat i lagret. För intresserade journalister finns även möjlighet till varuprov av whisky lagrad på personliga 30-litersfat.

När: Tisdagen den 29 maj

Tid: 15.00

Plats: Gravitationsdestilleriet i Mackmyra Whiskyby, Kolonnvägen 2, Gävle

För frågor, intervjuer eller anmälan, kontakta:
Lars Lindberger, pressansvarig, 070-364 40 54, lars.lindberger@mackmyra.se

Vi har följt våra drömmar och skapat den svenska maltwhiskyn. Vi tillverkar den på vårt eget sätt, av lokala råvaror och helt utan tillsatser. Resultatet har satt Sverige på den internationella whiskykartan. Vi erbjuder annorlunda whiskyupplevelser för livsnjutare och nytänkare. Välkommen till Mackmyra Svensk Whisky.

Mackmyras aktie handlas på Nasdaq OMX First North. Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Inbjudan till presentation av Q1 MSW AB 29 maj (PDF)