|     English / Swedish

Fri, 31 May 2019 17:15:52 +0200

Mackmyra byter CFO

Björn Biberg avgår på egen begäran som CFO på Mackmyra Svensk Whisky AB (publ). Till ny CFO utses Anders Holst.

Mackmyra meddelar att Björn Biberg, företagets CFO, sagt upp sig för att ta sig an uppdraget som CFO på systemintegratören NetNordic Sverige. Till ny CFO utses Anders Holst. Anders arbetar för Mackmyra sedan ett drygt år tillbaks och har under denna tid bland annat haft rollen som tillförordnad CFO under Björn Bibergs tidigare föräldraledighet. Anders är Civilekonom från Stockholms Universitet och har tidigare bland annat arbetat som CFO på Lensway Group, som Redovisningschef på Adidas Nordic samt som Ekonomichef på Diesel Sweden.

Exakt tidpunkt för överlämningen är ännu inte fastställd men förväntas ske så snart som möjligt under det andra halvåret 2019 inom uppsägningstiden om 6 månader.

För mer inforamtion kontakta:
Magnus Dandanell, VD, 026-455 99 79, magnus.dandanell@mackmyra.se
Björn Biberg, CFO, 026-455 99 75, bjorn.biberg@mackmyra.se

 

Om Mackmyra: Vi har följt våra drömmar och skapat den svenska maltwhiskyn. Vi tillverkar den på vårt eget sätt, av lokala råvaror och helt utan tillsatser. Resultatet har satt Sverige på den internationella whiskykartan. Vi erbjuder annorlunda whiskyupplevelser för livsnjutare och nytänkare. Välkommen till Mackmyra Svensk Whisky. Mackmyras aktie handlas på Nasdaq First North Stockholm.

FNCA Sweden AB är Bolagets Certified Adviser och nås via info@fnca.se samt 08-528 003 99.

PM Byte CFO (PDF)