|     English / Swedish

Tue, 07 Feb 2023 15:01:15 +0100

Thérèse Brandt utsedd till ny CFO på Mackmyra

Thérèse Brandt har utsetts till ny CFO på Mackmyra Svensk Whisky AB (Mackmyra). Hon tillträder sin tjänst den 5 april 2023.

Thérèse har lång erfarenhet som CFO från såväl branschnära aktörer som Galatea Group och Solera Beverage Group Sweden och kommer närmast från Matsmart. Innan hon inledde sin CFO-karriär var Thérèse revisor inom E&Y  under tio år.

-Jag är otroligt glad at kunna presentera Thérèse som ny CFO på Mackmyra. Med hennes långa relevanta erfarenhet, ledarskap och personlighet kommer hon vara ett mycket välkommet tillskott för Mackmyra. Vi är inne på en stor förändringsresa och det ska bli väldigt spännande att få fortsätta den tillsammans med Thérèse. 

                                                                                                                                       Johan Larsson, VD för Mackmyra Svensk Whisky AB

-Jag är mycket imponerad av den långsiktiga vision och position som Mackmyra skapat. Att nu få möjlighet att vara en del av detta är något jag är väldigt stolt över. Efter närmare 15 år som CFO inom dryckesbranschen hoppas jag kunna bidra med min erfarenhet såväl operationellt som strategiskt.

                                                                                                                                       Thérèse Brandt, tillträdande CFO

För mer information kontakta:

Johan Larsson, VD, 070-559 00 69 , johan.larsson@mackmyra.se

Om Mackmyra
Vi har följt våra drömmar och skapat den svenska maltwhiskyn. Vi tillverkar den på vårt eget sätt, av lokala råvaror och helt utan tillsatser. Resultatet har satt Sverige på den internationella whiskykartan. Vi erbjuder annorlunda whiskyupplevelser för livsnjutare och nytänkare.

Välkommen till Mackmyra Svensk Whisky.

Mackmyras aktie handlas på Nasdaq First North Growth Markets Stockholm.

FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser

PRM 20230207 Mackmyra CFO (PDF)