|     English / Swedish

Upplev Mackmyra

Här hittar du alla våra bokningsbara whiskyprovningar och upplevelser i Stockholmsområdet, vid destilleriet i Gävle, i södra Sverige och på Västkusten. I år firar vi dessutom 20 år i whiskyns tjänst som bland annat firas med att Mackmyradagen blir till en hel turné –  fler magiska dagar hos oss i Whiskybyn, mer uppevelser vid våra satelitlager och många andra spännande platser i landet. Följ med!
Scrolla ned för att läsa mer och boka upplevelser på våra olika orter!

 

Besök & provningar

Alltid på Mackmyra

MACKMYRA DESTILLERITUR

På Mackmyra destilleritur har du möjligheten att uppleva både vårt miljösmarta destilleri och besöka  det spännande och väldoftande  whiskylagret. Under turen visar vi upp Mackmyra Destilleri med fokus på nytänkande och innovation och berättar hur vi gör vår whisky.
Pris: 150 kr per person
Tid: Turen tar ca 1,5 timmar. Visning av whiskylagret och destilleriet ingår.
Åldersgräns: 15 år
Smakprov: Möjligheten finns att köpa till ett litet smakprov av en whisky  för 30 kr. Alkoholfritt alternativ på dryck finns.
Efter turen finns möjligheten att prova fler vinnande whiskys i baren eller att äta en matbit i vår whiskyrestaurang. Boka bord på
026-54 18 80 eller bokning@mackmyra.se

Boka Destilleritur

 

GINPROVNING

I denna unika provning tar vi dig med på en resa med hantverksmässig gin i fyra varianter. Du lär dig mer om gin, botanicals och vad som utmärker just Mackmyra Lab Distillery. Du får också en inblick i hur du kan skapa din alldeles egna ginresa och upplevelse med ett eget ginfat hos Mackmyra.
Pris: 245 kr per person
Antal ginsorter: 4st
Tid: Provningen tar ca. 1 timme
Åldersgräns: 18 år

Boka Ginprovning

 

SMÅFATENS MAGI

I Whiskyprovningen – Småfatens magi får du prova fler av våra unika små 30-litersfat och lära dig mer om hur produkten ”Mackmyra Reserve” skapades. Du får lära dig mer om det eleganta och det rökiga destillaten och hur de små 30-litersfaten påverkar mognaden och smaken. Du får också inblick i hur du kan skapa din alldeles egna whiskyresa och upplevelse med ett eget whiskyfat hos Mackmyra.
Pris: 245 kr per person (125 kr utan whisky)
Antal whiskysorter: 6 st.
Tid: Ca 1,5 timmar
Åldersgräns: 18 år
Tips! I samband med provningen kan du passa på att boka en Mackmyra destilleritur, där du får se destilleriet och whiskylagret för 150kr.  Det går så gott som alltid en Mackmyra destilleritur precis innan whiskyprovningen Småfatens Magi.

Boka Småfatens magi

Våra whiskylager

Förutom vårt huvudlager, whiskygruvan i Bodås, har vi fem whiskylager Sverige och ett i Tyskland. Här, på de vackert belägna platserna runt om i landet håller vi allmänna visningar under säsong.