|     English / Swedish

Regionansvarig säljare

 Är du en driven, relationsskapande entreprenör som brinner för försäljning i kombinationen med livets njutningar? Då är den här tjänsten hos Mackmyra Svensk Whisky något för dig!

Mackmyra Svensk Whisky AB är Sveriges första whiskydestilleri och producerar sedan 1999 en innovativ single malt whisky. Vår whisky skapas av svenska råvaror och har genom åren vunnit ett stort internationellt erkännande.

Om rollen

Vi söker en regionansvarig säljare som, framför allt, kommer ansvara för fatförsäljning i östra och norra Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Som säljare hos Mackmyra kommer du att driva din egen försäljning av Mackmyras berömda whiskyfat mot privatpersoner (B2C). Här får du stor möjlighet att sätta din egen prägel på tjänsten.

Du kommer att lägga stort fokus på att bygga goda relationer med olika typer av samarbetspartners såsom företag, barer, restauranger och eventföretag. För dessa kunder kommer ditt ansvar vara att arrangera events och whiskyprovningar. En naturlig del av arbetet kommer därför läggas på kvällar och helger. Ditt ansvar kommer också vara att driva försäljning mot lokala lager samt mässor i din region.

Profil

För att trivas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenheter av försäljning, kanske för en produkt eller upplevelse. Att du har vana av att agera presentatör, samordna event och att skapa långsiktiga relationer. Du är prestigelös, resultatinriktad samt affärsmässig med ett starkt kund- och varumärkesfokus Vi lägger stor vikt på din personlighet med särskild tyng på engagemang och driv. Vi ser även att du är självgående samt flexibel då ingen dag är den andra lik och du lägger upp ditt arbete på egen hand. 
Krav för denna tjänst är att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort.
Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Vi jobbar med löpande intervjuer och urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor eller funderingar kontakta gärna ansvarig rekryterare Louise Karlsson via mejl , se nedan. 
 

Omfattning

Heltid

KÖRKORT

För detta jobb krävs körkort.

ARBETSPLATS

Mackmyra Svensk Whisky AB

ANSÖKAN

Hör av dig med personligt brev och CV om du är intresserad eller om du har några frågor.
Sista dag att ansöka är 20240331
Skicka din ansökan till:
Louise Karlsson
louise.karlsson@mackmyra.se