|     English / Swedish

Regionansvarig Säljare Väst

Placering – Göteborg med omnejd

Är du driven, relationsskapande och brinner för försäljning i kombinationen med livets njutningar? Då är tjänsten som Regionansvarig Säljare på Mackmyra Svensk Whisky något för dig!
Mackmyra Svensk Whisky befinner sig i en expansiv fas med en växande hemmamarknad och internationell lansering. Vi söker därför en regionansvarig Säljare som, framför allt, kommer ansvara för vår fatförsäljning i västra Sverige. Distriktet är Västra Götaland, Norra Halland, Dalsland och Värmland.

Arbetsuppgifter

Mackmyra Svensk Whisky har två affärsområden; Fat respektive Flaska. Som Regionansvarig Säljare blir du ansvarig för fatförsäljningen i ditt distrikt. Det innebär att du kommer att träffa potentiella fatkunder i olika sammanhang, ofta genom events och whiskyprovningar som du själv arrangerar och håller i. Arbetet innebär därför ett stort fokus på att bygga goda relationer med olika typer av samarbetspartners inom företag, barer, restauranger och eventföretag. Du kommer även att ansvara för och driva försäljning vid lokala lager samt mässor i din region. En mindre del av din tid kommer du besöka flaskkunder inom bar och restaurang för att driva försäljningen av Mackmyras flaskprodukter tillsammans med våra distributörer inom HoReKa. En naturlig del av arbetet förläggs på kvällar och helger.
Du har ett tätt samarbete med marknadsavdelning samt säljstöd och rapporterar till Försäljningschefen Norden.

Din profil

– Eftergymnasial utbildning, gärna inom gastronomi eller försäljning.
– Några års erfarenhet av försäljning och/eller marknadsföring, gärna inom alkoholhaltiga drycker, bar- eller restaurangmiljö.
– Erfarenhet av att sälja konsumentprodukter, gärna från reglerade branscher.
– Vana av att agera presentatör, hålla i större event och skapa goda relationer.
– Som person är du självgående och drivs av att prestera goda resultat. Du är affärsmässig med ett starkt kund- och varumärkesfokus, är prestigelös och drivs av att skapa långsiktiga relationer. Framförallt har du ett stort driv, engagemang och går in för dina arbetsuppgifter.

Ansökan

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka din ansökan redan i dag till då ansökningarna behandlas löpande.

Kontakt & frågor

Har du frågor om oss eller om tjänsten är du välkommen att kontakta Eric Bräck på eric@mackmyra.se. Välkommen med din ansökan!