|     English / Swedish

Mackmyra Bar & Bistro

Mat & dryck i whiskyns tecken
I vår restaurang, belägen strax intill destilleriet, kan du njuta av vällagad mat och dryck i avslappnad miljö. Vår nya meny bjuder på utvalda, smakkombinationer med grunden i det svenska och lokala köket. I baren hittar du såklart  ett stort sortiment av whisky, föga förvånande främst Mackmyra, men även andra kvalitetswhiskies.
Ring oss på 026-54 18 88 eller besök vår Facebooksida för aktuella öppettider.
Våra öppettider:
Dagens lunch 11.00-14.00
Måndag – Torsdag 11.00-15.00
(Torsdag: möjlighet för större bokningar även under kvällstid)
Fredag – Lördag 11.00-22.00 – à la carte 17-21

Boka bord

Vill du provsmaka ditt fat som lagras i skogslagret i samband med ditt restaurangbesök? Bokning måste då göras separat via din fatwebb eller  bokning@mackmyra.se 026-54 18 80. Om ni eller någon i ert sällskap önskar veganskt så behöver det beställas i förväg så att vi har möjlighet att göra även deras matupplevelse till den bästa vi kan.
Det går inte att anmäla fatprov via bordsbokningen.
Följ oss på Facebook och Instagram  för att hålla koll på våra event och erbjudanden.

Kontakt

VILL DU BESÖKA SOM FÖRETAG ELLER GRUPP?

Hör av dig till vår kundservice så hjälper de dig vidare! Vid förfrågan från grupper kan vi öppna upp restaurangen även utanför ordinarie öppettider.

FAT I SKOGSLAGRET?

Är du fatägare till ett fat som lagras i Skogslagret? Då kan du prova ditt fat i samband med lunch eller middag i restaurangen. Observera att vi behöver din bokning  24 timmar i förväg och att du vid bordsbokningen anger fatnummer och hur många cl som ska tas ut. En kostnad på 20 kr/cl tillkommer.
bokning@mackmyra.se 026-54 18 80

Välkommen till oss på Mackmyra Bar & Bistro!