|     English / Swedish

Mackmyra Bar & Bistro

Mat & dryck i whiskyns tecken
I vår restaurang, belägen strax intill destilleriet, kan du njuta av vällagad mat och dryck i avslappnad miljö. Vår nya meny bjuder på utvalda, smakkombinationer med grunden i det svenska och lokala köket. I baren hittar du såklart  ett stort sortiment av whisky, föga förvånande främst Mackmyra, men även andra kvalitetswhiskies.
Du som enbart besöker restaurangen för lunch 11-14 behöver inte ha något vaccinationsbevis då vi i restaurangen vidtar andra åtgärder för att alla ska kunna känna sig trygga. Giltigt vaccinationsbevis och legitimation gäller dock för gäster som besöker restaurangen
17.00-22.00 på fredagen samt under hela lördagen.
Ring oss eller besök vår Facebooksida för aktuella öppettider.
mån-tors 11.00-16.00
fre-lörd 11.00-22.00 – à la carte 17-22
Lunch 11.00-14.00

Boka bord

Vill du provsmaka ditt fat som lagras i skogslagret i samband med ditt restaurangbesök? Bokning måste då göras separat via din fatwebb eller  bokning@mackmyra.se 026-54 18 80. Om ni eller någon i ert sällskap önskar veganskt så behöver det beställas i förväg så att vi har möjlighet att göra även deras matupplevelse till den bästa vi kan.
Det går inte att anmäla fatprov via bordsbokningen.
Följ oss på Facebook och Instagram  för att hålla koll på våra event och erbjudanden.

Kontakt

VILL DU BESÖKA SOM FÖRETAG ELLER GRUPP?

Hör av dig till vår kundservice så hjälper de dig vidare! Vid förfrågan från grupper kan vi öppna upp restaurangen även utanför ordinarie öppettider.

FAT I SKOGSLAGRET?

Är du fatägare till ett fat som lagras i Skogslagret? Då kan du prova ditt fat i samband med lunch eller middag i restaurangen. Observera att vi behöver din bokning  24 timmar i förväg och att du vid bordsbokningen anger fatnummer och hur många cl som ska tas ut. En kostnad på 20 kr/cl tillkommer.
bokning@mackmyra.se 026-54 18 80

Välkommen till oss på Mackmyra Bar & Bistro!