|     English / Swedish

Mackmyra Bar & Bistro

Mat & dryck i whiskyns tecken
I vår restaurang, belägen strax intill destilleriet, kan du njuta av vällagad mat och dryck i avslappnad miljö. Vår nya meny bjuder på utvalda, smakkombinationer med grunden i det svenska och lokala köket. I baren hittar du såklart  ett stort sortiment av whisky, föga förvånande främst Mackmyra, men även andra kvalitetswhiskies.
Boka bord
Meddela gärna i förväg om ni eller någon i ert sällskap önskar specialkost. På så sätt hinner vi förbereda och har möjligheten att även göra deras matupplevelse till den bästa vi kan.
Ring oss på 026-54 18 88 eller besök vår Facebooksida för aktuella öppettider.

Större sällskap?
Vi har möjlighet att öppna restaurangen vid middagsbokningar för större sällskap. Detta gäller alla dagar och för sällskap över 15 personer. Kontakta kundservice för bokning.
E-post: kundservice@mackmyra.se
Tel: 026 – 54 18 80

 

ÖPPETTIDER

ÖPPETTIDER WHISKYBYN
Onsdag – Torsdag: 11.00 – 15.00
Fredag – Lördag: 11.00 – 22.00 – à la carte 17 – 22
DAGENS LUNCH
Onsdag – Lördag: 11.00 – 13.30

Prova ditt fat

Fatägare som lagrar sitt fat i Skogslagret har möjlighet att prova sitt fat i samband med lunch eller middag i restaurangen. Boken måste då göras separat via din fatwebb eller via bokning@mackmyra.se, 026-54 18 80.
Observera att vi behöver din bokning 24 timmar i förväg och att du vid bordsbokningen anger fatnummer och hur många cl som ska tas ut. En kostnad på 20 kr/cl tillkommer.
Meddela gärna i förväg om ni eller någon i ert sällskap önskar specialkost. På så sätt hinner vi förbereda och har möjligheten att även göra deras matupplevelse till den bästa vi kan.

 

Det går inte att anmäla fatprov via bordsbokningen.

Information / Kontakt

VILL DU BESÖKA SOM FÖRETAG ELLER GRUPP?
Hör av dig till vår kundservice så hjälper de dig vidare! Vid förfrågan från grupper kan vi öppna upp restaurangen även utanför ordinarie öppettider.
TELEFON 
026-54 18 80
E-MAIL
Bokning: bokning@mackmyra.se
Restaurangen: restaurangen@mackmyra.se 
ADRESS
Kolonnvägen 2
802 67 Gävle
FÖLJ OSS
Följ Mackmyra Bar & Bistro på Facebook och Instagram för att hålla koll på våra event och erbjudanden.

 

Välkommen till oss på Mackmyra Bar & Bistro!