|     English / Swedish

Sagt om Mackmyra Reserve

FAT MED FÖRETAGET
”Jag köpte ett fat med mitt företag som jag lagrar på Häckeberga Slott. Vi tar med våra kunder och har en trevlig dag tillsammans med Mackmyra. Kvällen brukar vi avsluta med en sjurätters middag på slottet. Bästa investering jag har gjort!  Kunderna vill så gärna smaka och få en flaska när den är färdig.”
– Anders

FAMILJETRÄFF
”Årets julklapp till sönerna! Det är kul att ge en upplevelse som sträcker sig under många år och som vi kan dela tillsammans. Vi besöker Smögenlagret en gång per år för att provsmaka fatet och passa på att träffas.”
– Sofie

HÖLL KONTAKTEN
”Istället för guldklocka gav vi ett fat till ekonomichefen när han gick i pension. Han blev väldigt glad över att få en present som räckte i fem år, dessutom fick det oss kollegor att hålla kontakten efter pensionen.”
– Mats

PERFEKTA PRESENTEN
”Mina kompisar har verkligen allt och jag har jättesvårt att veta vad jag skall köpa till dem i present. Men min egen whisky som jag själv har gjort, det blir inte så mycket mer unikt än så. Den perfekta presenten till grabbarna!”
– Fredrik


Angela_doftar_300dpi

Gravdest_fatfyllning2_72dpi

Skogslagret_lagerrum1_72dpi

 

Angela_doftar_300dpi

Gravdest_fatfyllning2_72dpi

Skogslagret_lagerrum1_72dpi