|     English / Swedish

Skåne

WHISKYPROVNINGAR PÅ THE LODGE
Alla provningar och events sker på det vackert belägna hotellet The Lodge i Genarp.  Med mat av högsta klass, spa med både vedeldad bastu och en värmande utomhusjacuzzi så bor du med största möjliga bekvämlighet på det New England-inspirerande hotellet.
LÅT DITT FAT MOGNA PÅ HÄCKEBERGA SLOTTSLAGER
Väljer du att låta ditt fat mogna i Skåne får det vila kungligt – vårt lager ligger nämligen precis invid Häckeberga Slott och kallas därför för vårt slottslager.
PROVNINGAR FÖR DIG SOM FATÄGARE
Du som har ett fat i Häckeberga slottslager kan provsmaka det på utvalda datum på The Lodge i Genarp. Logga in på fatwebben för att se tillgängliga tider.

Läs mer om The Lodge

 

Hotellerbjudande för fatägare

På Häckeberga Slott i Skåne är det nära till njutningar, här är livet enkelt och naturnära. Slottet ligger vackert beläget på en av Häckebergasjöns sju holmar och utanför Genarp. På slottet finns både bekvämt boende och en uppskattad restaurang som flitigt utnyttjas av både privatpersoner och företag. För Fatägare, logga in och ta del av erbjudande på Häckeberga Slott.
Oavsett var du har ditt fat lagrat får du en ”Fatägarrabatt” då du bokar ett övernattningspaket eller en konferens med övernattning på Häckeberga Slott. Rabatten gäller deras ordinarie produkter till ordinarie pris och i mån av plats. Rabatten är 10% på paketpriset (ej på dryck) och uppge rabattkoden ”Fatägare” vid bokning för att få rabatten.
BOKNING
040 – 48 04 40
info@hackebergaslott.se.
HITTA HIT
Från Häckeberga är det endast 30 min med bil från Malmö, 20 min från Lund och 15 min till Malmö Airport.

 

Kontakt

Martin Andersson
martin.andersson@mackmyra.se
+46 70 – 663 27 99