|     English / Swedish

Skåne / Syd

LÅT DITT FAT MOGNA PÅ HÄCKEBERGA SLOTTSLAGER

Väljer du att låta ditt fat mogna i Skåne får det vila kungligt – vårt lager ligger nämligen precis invid Häckeberga Slott och kallas därför för vårt slottslager.

 

FÖR FATÄGARE PÅ HÄCKEBERGA SLOTT

Du som har ett fat i Häckeberga slottslager kan provsmaka det på utvalda datum på The Lodge i Genarp. Logga in på fatwebben för att se tillgängliga tider.
På Häckeberga Slott i Skåne är det nära till njutningar, här är livet enkelt och naturnära. Slottet ligger vackert beläget på en av Häckebergasjöns sju holmar och utanför Genarp. På slottet finns både bekvämt boende och en uppskattad restaurang som flitigt utnyttjas av både privatpersoner och företag.

HOTELLERBJUDANDE FÖR FATÄGARE

Oavsett var du har ditt fat lagrat får du en ”Fatägarrabatt” då du bokar ett övernattningspaket eller en konferens med övernattning på Häckeberga Slott. Rabatten gäller deras ordinarie produkter till ordinarie pris och i mån av plats. Rabatten är 10% på paketpriset (ej på dryck) och uppge rabattkoden ”Fatägare” vid bokning för att få rabatten.
För Fatägare, logga in och ta del av erbjudande på Häckeberga Slott.

BOKNING

040 – 48 04 40
info@hackebergaslott.se.

HITTA HIT

Från Häckeberga är det endast 30 min med bil från Malmö, 20 min från Lund och 15 min till Malmö Airport.

 

Svaneholms Slottsrestaurang

På renässansslottet Svaneholm kan du i den dagliga verksamheten tisdag till fredag avnjuta slottslunch och på söndagar en ljuvlig brunch anpassad efter säsong. Under året på Svaneholm kan du sommartid avnjuta grillkvällar på borggården, gåsamiddagar på hösten och ett rikligt julbord i slutet av året.
Bröllop, fest eller bal? Skåla på borggården, sitt till bords i Riddarsalen och dansa in natten i källarvalvet. I en magisk miljö serveras fördrink, flerrätters middag samt kaffe och avec. Vi på Svaneholms slottsrestaurang hjälper er från start till mål med er bokning, med både fantastiskt god mat och en service utöver det vanliga. Välkomna med er bokning!
0411-400 33
restaurang@svaneholmsslott.se

 

Kontakt

Markus Hammarsten
markus.hammarsten@mackmyra.se
070-663 27 99