|     English / Swedish

SKÅNE

Alla provningar och events för dig som har fat i Häckeberga slottslager sker på det vackert belägna hotellet The Lodge i Genarp. The Lodge ligger på en av Skånes högsta punkter med en fantastisk utsikt över det skånska landskapet.
Med mat av högsta klass, spa med både vedeldad bastu och en värmande utomhusjacuzzi så bor du med största möjliga bekvämlighet på det New England-inspirerande hotellet.

Upplevelser
Fatprovningar
Whiskyprovningar
Visning av whiskylagret
Övernattning på spahotellet The Lodge
Adoptera fat

 

Läs mer om The Lodge

 

EN NATT PÅ SLOTTET

På Häckeberga Slott i Skåne är det nära till njutningar, här är livet enkelt och naturnära. Slottet ligger vackert beläget på en av Häckebergasjöns sju holmar och utanför Genarp. På slottet finns både bekvämt boende och en uppskattad restaurang som flitigt utnyttjas av både privatpersoner och företag. För Fatägare, logga in och ta del av erbjudande på Häckeberga Slott.
Oavsett var du har ditt fat lagrat får du en ”Fatägarrabatt” då du bokar ett övernattningspaket eller en konferens med övernattning på Häckeberga Slott. Rabatten gäller deras ordinarie produkter till ordinarie pris och i mån av plats. Rabatten är 10% på paketpriset (ej på dryck) och uppge rabattkoden ”Fatägare” vid bokning för att få rabatten.

 

Bokning
040 – 48 04 40
info@hackebergaslott.se.
Hitta hit
Från Häckeberga är det endast 30 min med bil från Malmö, 20 min från Lund och 15 min till Malmö Airport.
Läs mer om Häckeberga Slott

KONTAKT

Martin Andersson
martin.andersson@mackmyra.se
+46 70 – 663 27 99