|     English / Swedish

För Fatägare

Uthämtning

Här hittar du information om hur det går till när du hämtar ut flaskorna från ditt fat via Sverige, Danmark och Tyskland.

Sverige

Ska du hämta ut dina flaskor via ditt lokala systembolag i Sverige behöver du göra en privatimport utöver din buteljeringsanmälan till oss. Hur du gör en privatimport hittar du i länken nedan.

Läs mer om uthämtning via Systembolaget >

Danmark

Vår samarbetspartner i Danmark är HJ Hansen Vin A/S. I butiken  vid Østerport (H.J. Hansen Vin København Ø) finns möjligheten att hämta ut dina flaskor.

HJ Hansen  erbjuder högklassig personlig service, unika erbjudanden i butiken, provningar av olika slag och tips på både boende och restauranger för att upplevelsen, att hämta ut sina personliga flaskor, ska bli så bra som det bara går.

Läs mer om uthämtning hos HJ Hansen i Danmark >

Tyskland

Information om Gut Basthorst
På Gut basthorst finns mycket att se och göra det är en mycket kultiverad plats. Här finner ni historia, vacker natur, restaurang med fina lokala och ekologiska råvaror, konserter, vår- höst och vintermarknader, poloturneringar och mycket mer.

Buteljering
Beställning av din buteljering gör du enklast via din fatwebb. Logga in på fatwebb.mackmyra.se

Uthämtning
Våra uthämtningshelger på vårt lager och showroom på Gut Basthorst ligger i anslutning till när det är en typisk nordtysk marknad runt godset med ca 250 utställare, aktiviteter, mat och dryck. Har man inte varit på en nordtysk marknad är det en trevlig upplevelse.

Datum för uthämtning och marknad på Gut Basthorst 2018

Om du inte kan närvara och hämta dina flaskor på en uthämtningshelg så finns möjlighet att boka in en uthämtning av dina flaskor efter överenskommelse med vår personal på plats.
Öppet för uthämtning efter överenskommelse måndag till fredag 09.00-17.00.

Vintermarknaden
Sista anmälningsdag för uthämtning av flaskor under vintermarknaden är 1 oktober. Uthämtning från och med den 30 november.

30 november – 1 december, 7 december – 9 december, 14 december – 16 december.
Marknadens öppettider är fredag till söndag 11.00-19 .00 och gratis entré för dig som fatägare. Uppge att ni ska till Mackmyra annars kostar entrén 5 euro. Biljetter finns även att hämta i vårt showroom och lager.

Om du inte kan närvara och hämta dina flaskor på en uthämtningshelg så finns möjlighet att boka in en uthämtning av dina flaskor efter överenskommelse med vår personal på plats.
Öppet för uthämtning efter överenskommelse måndag till fredag 09.00-17.00. Under perioden maj till september kan uthämtning även ske lördag och söndag 12.00-17.00.

Maila 14 dagar i förväg önskemål om dag till kontakt@mackmyra.com
Vi önskar att ni hämtar ut era flaskor så snart ni kan efter första uthämtningshelg.

Betalning sker på plats med kort enligt er avräkningsnota. Avräkningsnotan skickas via mail till dig med buteljeringsåterkopplingen.

Resa/Boende
Vi rekommenderar egen bil eller flyg till Hamburg. SAS flyger prisvärt från Arlanda, Landvetter och Köpenhamn.

Vi rekommenderar att bo i Hamburg eller att bo på ett hotell eller pensionat i byarna runt Gut om man har egen bil. Booking.com är en bra sida för att se vad som är ledigt och för att boka boende. Det finns några få rum på Gut Basthorst hotell, de är oftast bokade när det är marknader, men rekommenderas på andra tider. Gut Basthorst är särskilt härligt på sommaren.

Under helgerna då det är marknad på Gut Basthorst finns det en shufflebus att tillgå mellan Hamburg och Gut basthorst.
För mer information – klicka här.

Adress till Gut Basthorst (ej Mackmyra),
Freiherr von Ruffin`sche Verwaltung
Auf dem Gut 3
21493 Basthorst

För en kartbild via Google Maps kan du klicka här.


mackmyra-fatwebben-knapp3

 

mackmyra-fatwebben-knapp3