|     English / Swedish

Möten & konferenser

Kom och ha er konferens hos oss i en annorlunda och naturskön miljö där svensk entreprenörskap & kreativitet flödar. Vi har ett världsunikt destilleri och bekväma konferenslokaler. I Mackmyra Whiskyby, strax utanför Gävles stadskärna, tillverkar vi svensk single malt whisky. Under dagens pauser får ni möjlighet att se både destilleri och lager.

PLATS FÖR ALLA

I Mackmyra Whiskyby har vi möteslokaler som fungerar bra för både små och lite större sällskap. Passa på att njuta av utsikten över trädtopparna uppe i destilleriets Skybar eller samla hela företaget för genomgång i Mack. I den större lokalen får vi plats med upp till 40 konferensgäster. Vi ser fram emot att hjälpa er att skräddarsy just ert besök!

TEKNIKEN

I våra möteslokaler finns modern teknik som är enkel att använda och fyller alla era behov. Konferensdeltagare kan också nyttja all nödvändig utrustning som wifi, projektor, block, pennor, skärmar, filmduk, whiteboard, kopiator och skrivare.
CleverTouch
Med vår nya interaktiva pekskärm har det aldrig varit enklare att ge alla möjligheten att integrera direkt med varandra under konferensen. Skriv och anteckna direkt i dokumentet, för att sedan skicka ut till alla deltagare men några få klick. Men den nya CleverTouch tekniken är dina möjligheter oändliga!

KONTAKTPERSON – MÖTEN & KONFERENSER

Louise Karlsson, 026 – 54 18 80
bokning@mackmyra.se

 

VÅRT VÄRLDSUNIKA GRAVITATIONSDESTILLERI

Alla vet att en paus behövs då och då för att kreativiteten ska flöda. Under dessa pauser har ni möjlighet att gå en guidad tur i vårt gravitationsdestilleri.
2012 stod vårt nya destilleri äntligen färdigt. 35 meter högt och med en framställningsprocess som utförs med hjälp av tyngdlagen är ”Gravity” världsunikt. Miljötänket var med redan från idéstadiet och är en viktig faktor i hela vår process. Vi har svenska råvaror och egen framställning av vår rökmalt till vårt energieffektiva destilleri.

VÄLDOFTANDE LAGER

En kort promenad från destilleriet ligger vårt väldoftande whiskylager. Omgiven av skogens höga träd och med en mysig liten skogsslinga som tar oss dit är Skogslagret vårt lokala lager i Gävle. Här ligger tusentals whiskyfat och mognar i väntan på buteljering. Kanske har just du ditt fat här? Att besöka Skogslagret är en del av bensträckaren under dagen och vi kan lova att denna upplevelse bidrar till att kreativiteten kommer flöda resten av dagen.

MACKMYRA BAR & BISTRO

I vår restaurang Mackmyra Bar & Bistro, belägen strax intill destilleriet kan du njuta av vällagad mat och dryck i avslappnad miljö. Vår meny bjuder på utvalda smakkombinationer med grunden i det svenska och lokala köket. I baren hittar du såklart ett stort sortiment av whisky, föga förvånande främst Mackmyra, men även andra kvalitetswhiskies.