|     English / Swedish

Mackmyra Whisky - Nyheter

PREMIÄR FÖR AI-WHISKYN INTELLIGENS

Nu är den äntligen här, för allra första gången i whiskyns historia har Artificiell Intelligens använts för att förstärka och automatisera den mest tidskrävande processen av whiskyskapandet. Distilleriets maskinlärningsmodeller, som drivs av Microsofts molnplattform Azure och AI cognitive services, blir matade med Mackmyras befintliga recept, säljdata och kundpreferenser.

Beställ här
Läs mer om Intelligens

 

MICROSOFT GÖR MINIDOKUMENTÄR OM MACKMYRA WHISKY

 

Mackmyra fyller 20 år!

I år är det 20 år sedan vi började utmana de traditionella whiskyreglerna och satte Sverige på den internationella whiskykartan. Det  här tänker vi såklart, tillsammans med er, fira genom ett händelserikt jubileumsår! På vår kampanjsida hittar du info om allt från våra jubileumsevent till tävlingar och spännande läsning om våra 20 år som whiskyproducenter.
Välkommen till Mackmyra Svensk Whisky.

 

Aktuella drycker

 

 

Våra utgåvor

20 år har gått sedan idén om att göra svensk whisky föddes – och det har blivit en hel del prisbelönta utgåvor sedan dess. Oavsett om du tycker om elegant eller rökigt, fruktigt eller pepprigt, vågar vi lova att att du kommer hitta en Mackmyra som passar just dig.

 

 

Besök oss

Mackmyrawhisky

 

Kontakta oss

Har du frågor om våra whiskyfat eller våra flaskutgåvor? Eller vill du kanske boka en rundtur i vårt gravitationsdestilleri? Hör av dig till vår Kundservice så hjälper de dig vidare.
026-54 18 80
info@mackmyra.se
Besöks- och postadress
Kolonnvägen 2, 802 67 Gävle