|     English / Swedish

Wed, 29 Feb 2012 00:05:00 +0100

Nordens största sprithus väljer Mackmyra för den finska marknaden

Altia Finland, som är norra Europas största sprithus, kommer att sälja och distribuera Mackmyras whisky i Finland

Mackmyra Svensk Whisky samarbetar från och med februari 2012 med Altia Finland som är Nordens största vin- och sprithus. Altia Finland kommer att sälja och distribuera Mackmyras whisky i Finland.

– Altia Finland har en stor förståelse för hantverket som är en grundbult i vår whisky, dessutom har de kunder som uppskattar kvalitetsprodukter och ett brett distributionsnätverk i hela Finland. De egenskaperna tillsammans med Altias breda kunskaper om varumärkesbyggande och marknadsinsikt gör att vi är mycket glada att få samarbeta med dem, säger Mikael Mossvall, försäljningschef på Mackmyra.

-– Mackmyra har ett unikt koncept och fantastiska produkter. Därför är Altia Finland är mycket stolt över att få presentera Mackmyra i Finland. Mackmyra kommer att komplettera Altias whiskyportfölj och ger oss möjligheten att presentera ett spännande erbjudande till både konsumenter och branschen, säger Susanne Kumenius , Marketing Manager på Altia Finland.

Altia Finland är ledande på den finska vin- och spritmarknaden, och erbjuder en bred portfölj av starka internationella varumärken och även starka lokala varumärken.

För mer information om Mackmyra kontakta:
Mikael Mossvall, försäljningschef, 08-55 60 25 84, mikael.mossvall@mackmyra.se
Lars Lindberger, pressansvarig, 070-364 40 54, lars.lindberger@mackmyra.se

Bilder och mer information hittar du på www.mackmyra.se/press.

För mer information om Altia Finland kontakta:
Sari Salmela, PR and Service Manager, +358 505448939, sari.salmela@altiacorporation.com

Vi har följt våra drömmar och skapat den svenska maltwhiskyn. Vi tillverkar den på vårt eget sätt, av lokala råvaror och helt utan tillsatser. Resultatet har satt Sverige på den internationella whiskykartan. Vi erbjuder annorlunda whiskyupplevelser för livsnjutare och nytänkare. Välkommen till Mackmyra Svensk Whisky.

wkr0001.pdf (PDF)