destilleri blom 72dpi

 

 

Mackmyra Whiskyby

destilleri blom 72dpi

I Mackmyra Whiskyby erbjuder vi i grunden fyra olika  upplevelser:
World Distiller Tour
Småfatens magi”
Vilken Mackmyra är du”
Smakfull whiskyprovning

Upplevelserna kan kombineras med en egen fatprovning och ett besök i vår whiskyrestaurang för lunch eller middag. I bland har vi även tillfälliga provningar och visningar under en tid. Skapa  er egna lilla Mackmyradag där ni kombinerar aktiviteter med varandra,  tänk bara på att aktiviteter och bordstider ska passa.

BOKA UPPLEVELSER I WHISKYBYN  »

Speciella arrangemang i sommar

Under sommaren kommer vi att ha lite speciella provningar och kvällar, bland annat Grill & Whiskykväll med grillbuffé samt Kräftor & Whisky. Provingarna & specialkvällarna kommer att läggas upp allt eftersom, så håll utkik.

GRILL- & WHISKYKVÄLL
Vad är en sommar utan att grillen tänds?  Under två kvällar i sommar vill vi välkomna er till Whiskybyns grillkväll där vi börjar kvällen med en whiskyprovning och sedan den avnjuter vi en grillbuffé med whiskyinspirerade tillbehör tillsammans. Endast förbokningar.
Boka :
Torsdag 28 juli:  Grill- & Whiskykväll

WHISKY & KRÄFTOR
Har du funderat på att servera whisky istället för nubbe till kräftorna? Den här kvällen finns möjligheten att gå på whiskyprovning och samtidigt äta kräftor & olika klassiska kräfttillbehör till middag. Tillsammans undersöker vi vilken Mackmyra som passar bäst när det är dags att ha kräftskiva hemma. Endast förbokningar.
Boka :
Fredag 12 augusti: Whisky & Kräftor

För dig som är Fatägare

Som Fatägare till ett fat som lagras i Skogslagret eller Bodås är du välkommen att prova ditt fat tillsammans med dina vänner.

Fatprovning Gemensam
På Lördagar genomför vi en fatprovning inklusive ett besök i Skogslagret. Observera att framförhållning krävs för provuttag. Tider och inriktningar på fatprovningarna hittar du på Fatwebben
Läs mer och boka >> 

Fatprovning med middag
Vid vissa speciella fredagar erbjuder vi paket med fatprovning, storleksprovning och whiskyinspirerad middag i Whiskybyn.
Se aktuella datum via fatwebben >>

Fatprovning vid bordet.
I samband med att du äter lunch eller middag i vår whiskyrestaurang kan du prova dina fat som lagras i Skogslagret. Observera att vi behöver din bokning 24 timmar innan ditt besök. Vid bokningen av bord anger du då fatnummer samt hur många cl du önskar vi tar ut. Pris 20 kr/cl.
Boka bord på 026-54 18 80 eller kundservice@mackmyra.se

VÄLKOMMEN MED HUSBIL!

I samband med att du bokar bord i vår restaurang eller bokar någon av våra upplevelser i Whiskybyn erbjuder vi kostnadsfri parkering med husbil. Boka din plats i samband med att du bokar bord  på info@mackmyra.se eller 026-54 18 80.

Se även Gone Campings reportage från besöket hos oss här (7:31 in i filmen)