Besok_destilleriet_phone

Mackmyra Whiskyby

Gravdest4_72dpiUnder 2016 från januari till slutet på maj har vi öppet lördagar mellan kl. 11.00 – 21.00.  Vi erbjuder fyra speciella upplevelser i whiskybyn, ”World Distiller Tour”,  ”Småfatens magi”,Vilken Mackmyra är du” och ”Smakfull whiskyprovning”. Upplevelserna kan kombineras med en egen fatprovning och ett besök i vår whiskyrestaurang för lunch eller middag. Skapa  er egna lilla Mackmyradag där ni kombinerar aktiviteter med varandra,  tänk bara på att aktiviteter och bordstider ska passa.

BOKA UPPLEVELSER I WHISKYBYN  »

För dig som är Fatägare

Som Fatägare till ett fat som lagras i Skogslagret eller Bodås är du välkommen att prova ditt fat tillsammans med dina vänner.

Fatprovning Gemensam
På Lördagar genomför vi en fatprovning inklusive ett besök i Skogslagret. Observera att framförhållning krävs för provuttag. Tider och inriktningar på fatprovningarna hittar du på Fatwebben
Läs mer och boka >> 

Fatprovning med middag
Vid vissa speciella fredagar erbjuder vi paket med fatprovning, storleksprovning och whiskyinspirerad middag i Whiskybyn.
Se aktuella datum via fatwebben >>

Fatprovning vid bordet.
I samband med att du äter lunch eller middag i vår whiskyrestaurang kan du prova dina fat som lagras i Skogslagret. Observera att vi behöver din bokning 24 timmar innan ditt besök. Vid bokningen av bord anger du då fatnummer samt hur många cl du önskar vi tar ut. Pris 20 kr/cl.
Boka bord på 026-54 18 80 eller kundservice@mackmyra.se

Presentkort

Vill du köpa presentkort eller något från vår handelsbod på vardagar, ring 026-541880 för att säkerställa att vi finns på plats. Nu finns även presentkort att köpa på Gävle Turistcenter på Drottninggatan i Gävle. För deras öppettider se >>